Red Cabaret

Nyt sattui vuoro Red Cabaret -orkesterin T-paidalle. Housut ovat edelleen samat sammarit, kuin eilenkin. Red Cabaret soitti edellisen keikkansa minun tietääkseni Crustoberfesteillä 2006, paita on varmaan pari vuotta vanhempi, mutta aika harvoin pidetty. Kenkiä ei vieläkään Susun harmiksi näy, mutta jonkinlaiset jalkineet kuitenkin. Mahdollisesti Oulusta Seppälästä ostetut. En hirveästi käytä, ovat aika lämpimät. Sopivat parvekkeella käynnille.

Poseeraus ei vieläkään luonnistu, nyt ehkä jopa huonommin. Seuraavalla kerralla sovellan Tiian mainion oppaan ohjeita. Tilaakaan ei vielä tullut järjestettyä ja kuvassa on vähän ylimääräistä tauhkaa. Vinyylejä pöydällä ja vähän sohvan kulmaa. Uusi sohva on hankittavien asioiden listalla.

Tulevaisuudessa päivitys tulee ehkä aiemmin päivällä, ehkä ei. Voi olla myös, että tulee vähän muistakin asioista juttua.

4 Replies to “Red Cabaret”

  1. Susu

    Ajankohtaiset tossut, ainakin siihen nähden, että yle juuri lähetti Avaran luonnon jakson isoista kissoista !

  2. Mielestäni poseeraus on juuri hyvä: Lievästi teennäinen fiilis joka tulee siitä että yrittää olla yrittämättä siinä kuitenkaan onnistumatta, eteerisen filosofinen katse ei minnekään joka indikoi joko syvää elämänymmärrystä tai täysin tyhjää päätä sekä koipireisipalat nörtähtävässä asennossa.

  3. Ville

    Mulla oli samanlainen paita, johon kuva oli onnistuttu painamaan vieläkin enemmän vinoon. Suunnilleen kainaloon..

  4. Minulla on toinenkin, pitää vertailla joskus, että miten eri kohdissa painatukset ovat.

Vastaa