Boring

Tai ei oikeastaan, tekemistä riittää enemmän ku ehtis tekemään. Mut väsäsin tällasen pikaleiskan taas vaihteeks. Vieraskirja, fiilismittari ja linkit ja muut saa odottaa huomiseen.

Joku kyseli mun ”enginen” perään. Mayb aiko tehdä jonku esittelysivun kaiketi? Engine on kummiskin mun ikioma ylläpitotyökalu. Ja kyllä, olen itse sen kokonaan tehnyt. Helpommin muokattavissa kuin valmiit. Ainakin minun käyttötarkoituksiin.

RSS-builderikin pitäs koodata uusiks. Jos tekis vaikka sen 2.0 standardin mukaseksi, tällä hetkellä on melkein 1.0 -standardin mukainen. Päivämäärä kai on väärin ilmoitettu.

Bodymodsin kävijöitä on nyt pystyny seuraamaan tarkemmin ku tein vähän paremman laskurin. Huomaa, että ihmiset etsivät lähinnä pinpin kuvia sieltä ku Jennan kuvat o eniten katottuja. Jenna arveli että johtuis hänen viehättävästä persoonallisuudestaan. Piti koodata uusiksi ”members only” -juttuja. Toni on yllättäen listalla kans aika korkeella.

Sivulatauksia kai on jotain 3000 – 4000 päivässä, kävijöitä ehkä hädin tuskin 200. Lähes kaikki suomalaisia. Yleisin selain yllättäen MSIE 6.0 (85%), hyvänä kakkosena Mozilla 1.2a (2%). Ois varmaan enemmän jos mun hitit laskettais.

Nyt pitää lähteä laittamaan vaimolle ruokaa. Hän pääsi johonki tenavahoitolaan töihin ja mä saan kai intter netin kotia! Pitää vain kiltisti laittaa ruokaa ja hymyillä.

Foo Fighters – One By One soi soittimessa. Roks.

One Reply to “Boring”

  1. Tämähän on muikia leisqu.

    Puputan sen ”esittelyn” tuossa kunhan saan valjastettua työasemani kuosiin pohjosessa.

    Toivottavasti pelataan pian :)

Kommentit on suljettu.