Itsenäisyyspäivä

Istuskelen taas vaihteeksi toimistolla tappamassa aikaa kun vaemo o jollain nuorisokeikalla järkkärinä. Foo Fightersin The Colour And The Shape soi. Tylsäähän täälläkin on. Loppujen lopuks ketään online, pitäs pari levyä poltella ja sit vois tietty koodata jotain hooceeta.

Oli tarkoitus tänään kokeilla musan nauhoittelua. Eli kitara kiinni koneeseen ja soittelemaan. Testasin ekaks kitaran yhdistämistä ilman mitään esivahvistinta ja totesin että liian pienellä soi. Sitten ajattelin että roudaanpas jonku vahvistimista koneen viereen ja laitan sen kuulokeliitännän kautta koneeseen. Eihän mulla pistokkeet riitä. Seinässä on kaksi kappaletta pistokkeita ja toisesta lähtee jatkoroikka jossa on kolme paikkaa, siitä vielä yks roikka jossa on kolme lisää. Ja kaikki täynnä. On mulla vielä jatkoroikkia ja jakajia jonku verran mutta ei jaksa könytä sinne piuhaviidakkoon selvittelemään niitä.

Säikähdin tänään, että oon unohtanu taas vaihteeksi kihlapäivän. En ollut, mutta huomenna ois jonkin asteen merkkipäivä, ollaan vaemon kans tavattu ja alettu seurustelemaan n vuotta sitten. Tuntuis ku se ois ollu eilen. Tosin eihän itselläni liikaa muistikuvia kyseisestä illasta. Mut anyway.

Mayb tossa soitteli että ovat saaneet Jeejeen kanssa leffan katottua ja siirtyvät peliasemiin, pitää ruveta soittelemaan serverin perään. Hyvää itsenäisyyspäivää tms.

PS. Mikkå, en oo ostanu sitä levyä, toivon joulupukin tuovan sen minulle.

One Reply to “Itsenäisyyspäivä”

  1. mikkå

    OK! pistin pari kuvaa HC julbord….

Kommentit on suljettu.