Kiirettä pitää

Tämä viikko mennytkin töiden parissa niin tiukasti etten oo kauheesti jaksanut kirjoitella. Eipä ole mitään erikoista oikeastaan sattunutkaan. Paitsi tietty tää uus leiska.

Eilen saatiin viimein serveri pystyyn. Tänään asennan sen uusiksi. Oli aikas kova homma loppujen lopuksi, kun levykeasemaa ei saatu toimimaan, onneksi löytyi ylimääräinen cd-asema.

Näin eilen fakkyä ja fudgea eli Hannaa ja Tinttiä rotuaarin lavalla. Eki katsoi ikkunasta ja huomasi heidät. Menin hakemaan puhelinta että lähettäisin tekstiviestin Hannalle ja huomasin, että Hanna oli jo kerennyt lähettää minulle kutsun.

Tekstiviesteistä puheenollen. Broidi osti luurin itelleen ja lähetti eilen killeriviestin kaksiosaisena.

Osa 1:
Nyhetern:
Bush bombade i går kväll Afganistan då mer än 500 tusen afganer dog. Stor hjälpinsats. Norge skickar kläder, Finland mat och

Osa 2:
Sverige sickar 500 tusen nya afganer.

Eka viestin luettua oli sellanen ”mitä vittua?” -fiilis. Toisen jälkeen repesin täysin. Nyt minäkin olen ”bloggaajana” kantanut korteni kekoon 9-11-01 -tapahtumiin. Ei mitenkään yllättäen näistä tapahtumista on ollut puhetta intter netissä aika paljon, telkkaristakin on tullut dokumentteja. Itsekin kuulin tapahtumasta IRCissä, kuten moni muukin. Näin jossain tällä viikolla logiakin #blerpiltä. En vain muista missä.

Eki soittaa Embracea. Roksors.