OMFG!

Ei vaan OMVF eli Oulun musiikkivideofestivaalit ois menossa. Tänään ois ilmakitaran MM-kisat. Just sain Maybiltä liput sinne, kiitos kaunis. Siellä esiintyy myös Zen Café ja Kapteeni Ä-ni. Jälkimmäistä tuskin meen katsomaan. Saas nähdä pitääkö myös maistella pari olutta. Pitää ottaa vaemo messiin ettei kameraa pöllitä taas. Se tietty myös kyllä rajoittaa oluen maistelua.

Näyttäis myös Oulussa olevan joku kapitalistien taiteiden yö. Kaupat ovat auki puoleen yöhön ja myyntikojuja on ilmestynyt kaduille. Eli keskustaan ei tarvitse yöllä tulla.

Oli tarkoitus tänään kide-jengin kanssa käydä syömässä halpaa kaenkkyä. Hana peruutti, kuulemma velvollisuuksia. Kuulin että hän olisi kotimaisten musiikkivideoiden kilpailun tuomaristossa. Loppujen lopuksi meitä oli se sama vanha Oulun poppoo, Zero, Parta, Mayb ja minä. Kaenkyn pohja oli aivan vitun sitkee eikä muutenkaan kauheen hyvää ollut, Selma oli huono valinta. Minähän sitä piloillani ehdotin ja se otettiin jostain syystä todesta. Ennen vanhaan siellä tuli käytyä kun se oli lähin kaenkkylä kämpiltä, mut muuton jälkeen on tullut käytyä paremmissa paikoissa.

Kide.orgia on koodailtu aina kun on vain aikaa ollut ja rupeaa näyttämään hyvältä. Ylläpitopuoli on vähän vaiheessa ja pari sivua puuttuu, mutta perusidea on jo selvinnyt.

System Of A Downin Chop Suey soi ja lujaa. Soulflyn Primitive-albumi on kannettavassa soittimessa odottamassa kotio lähtöä.