OMVF2

Kävimme sitten perjantaina Riikan kanssa katsomassa ilmakitaransoiton MM-kisoja. Hauskannäköistähän se oli. En oikein kauheen innostunut silti ollut, muistan kyllä sen että yleisön suosikki ei voittanut buuauksista päätellen.

Zen Café esiintyi skaban jälkeen, ei mitään yllättävää settiä. Sella jäi puuttumaan mutta kai he ovat sitä jo kyllästymiseen asti esittäneet. Tykkäsin.

Lauantaina ja sunnuntaina otin rennosti, nukuin, söin ja ihan pikkuisen koodasin ja pelasin. Riikka on jo kauan toivonut kirjastosovellusta johon hän voisi laittaa kaikki kirjansa. Tein sitten sellaisen PHP:lla ja syötimme myös puolet kirjoista sinne. Tein kyllä vastaavan ASP:lla ja Accessilla aikaisemmin huvikseni ja syötimme kirjatkin silloin sinne, mutta se hävisi kun kiintolevy meni sekaisin.

Duuniprojektit valmistuvat ja uusia alkaa, silleenhän tän pitäs mennäkin, niistä ei enempää. Vapaa-ajan projekteista sen verran, että Kide.org valmistunee joskus. Siperianhurtta.fi näyttää pahalta. Odottelen vieläkin materiaaleja.

Kuuntelen Slipknotin tokaa levyä vaihteeksi.

One Reply to “OMVF2”

  1. Hyvä että liput meni hyötykäyttöön. Mullahan oli puoliksi boikotissa koko festivaali ja kiittääs zeroa internetistä niistä lipuista.
    OTR:n pohja on jääny taas kiireessä tekemäti. Kerkiää sitä sitten joulunpyhinä ehkä. Eikös toi kide ole joku ikuisuusprojekti missä ei oo ikinä ollu mitään?

Kommentit on suljettu.