Päätä särkee

Pikkusen on vittumainen olo. Kuumetta, päänsärkyä, ahistusta. Kaikki alkoi eilen ja kuvittelin aamulla, että ei tässä mitään hätää oo. Yöllä heräilin välillä hiestä märkänä, välillä siihen että on kylmä. Ja naapurin deekutki piti älämölöä ikkunan alapuolella.

Illalla, kun kävin röökillä, Riikka lähti mukaan viemään roskiksia. Mä jäin odotteleen lähemmäs ovee kun kuulin pusikosta puhetta. ”Käy kysyy näyttäiskö se reittä?”. Hoho. Sit sieltä ilmestyy joku tyyppi, ilmeisen humalassa, aikomuksena mennä Riikan luo ilmeisesti kysymään sitä. Törmäsi minuun ensin ja juoksi lujaa kiroillen takas pusikkoon. Kai mä vähän pelottava oon, kuulemma englantilaisen jalkapallohuligaanin näköinen.

Yöllä jossain vaiheessa, kun heräsin hiestä märkänä, kuuntelin pihalta kuuluvaa kaasuttelua ja mietin et mitä ne yrittää hinata ku suttaili niin pahasti. Aamulla töihin lähtiessä huomasin että yks pikku aidanpätkä oli kaadettu maahan. Ei mitään järkee.

Kide.orgin koodaus on lähteny hyvin käyntiin, etusivu on jo suurinpiirtein kuosissa. Ylläpitokin toimii. Tietty siihen tulee muutoksia kun Mayb pääsee tutustumaan siihen ja kertoo vähän tarkemmin mitä haluaa sinne. Bodymodifications.nettiin oon tehnyt uusia ominaisuuksia, ei vain vielä ole julkaistuja, odottelen edelleen Kebapin leiskoja. Flässitsättiäkin olen sinne miettinyt ja rakentanut. Designsapiens.comin graffat oon saanu, nyt tarttee vain aikaa. Redcabaret.comiin pitää saada laitettua ylläpito. Suporecords.comiin kait kans. Zerominded.comia vois kans koodata taas. Mielenkiintoinen projekti. Jannelle terveisiä, että siperianhurtta.fin leiskoja vois toimittaa taas. Hommia riittää. Jos huomenna illalla sitten.