Pelottavaa

Mr. Bush selittelee paraikaa telkkarissa, miten Amerikan, tuon maailman pelastajan, pitää hyökätä Irakiin ja hävittää kaikki aseet sieltä. Irak on uhka koko maailman rauhalle, Saddam Hussein on diktaattori ja Irakin kansa pitää pelastaa. Amerikka ei ole koskaan hyökännyt mihinkään valloitaakseen, vain vapauttaakseen. Amerikka ei hallitse maailmaa. Amerikka pelastaa maailman.

Päätöstä ei ole vielä tehty, mutta kongressin lupa on. Jos Irak ei riisuudu aseista, Amerikka tekee sen. Saapas nähdä miten käy. Yhdysvallat hyökkää, tuhoaa ja poistuu paikalta. Kuten aiemmissakin tapauksissa. Jos siellä Irakissa oikeasti on esim. ydinaseita, mikä estää heitä käyttämästä niitä hyökkäyksen tapahtuessa? Ketä vastaan?

En minä pidä diktatuuristakaan, ei Saddam oo ”hyvis”. Mutta eikö johonkin pitäis vetää raja. Tapetaan tuhansittain ihmisiä muutaman ihmisen takia.

Saddam on muuten kova jätkä, sai yllättäen 100 % äänistä vaaleissa. Diktatuurissa idiootti hallitsee, demokratiassa idiootit valitsevat hallitsijan.

Np. YUP – 1990-1992.

2 Replies to “Pelottavaa”

  1. ts

    Ei se Saddam ole niin kova Saatanan kuin jenkit antavat ymmärtää. Vaikka enhän minä Pohjois-Irakin kurdialueella asu…

  2. Onhan tuossa jenkkien puolelta muustakin kyse. Teollisuuden ”pohatat” ohjaili jo W:n isää ja nyt ne usuttaa pojankin mustan kullan perään. Kai se pitää nähdä myös positiivisena asiana että kykenee olemaan jollekkin vielä lojaali.

    Menis mettästään sitä todennäköisesti fbi/nsa/cia :n entistä duunaria joka on ruvennu taisteleen liikakansoitusta vastaan Washingtonin lähistöllä.

Kommentit on suljettu.