Sattuu ja tapahtuu

Perjantaina katsastimme auton tosiaan vuodeksi eteenpäin. Tarkka setä oli katsastamassa, muttei löytänyt mitään huomauttamista. Sieltä sitten jatkoimme Riikan kanssa mummon luo kuten joku tätini eipäilikin. Mummon luona meidät syötettiin ja odottelimme sitten pikkusiskojani Saaraa ja Mariaa saapuvaksi koulusta. Saara otti mukaan Anssinkin ja lähdimme Karvoskylälle.

Yötä olimme vanhempieni luona, jossa sitten olikin vähän häslinkiä. Maria hoiti jonku ystävänsä hevosta sillä aikaa kun ystävä ja perhe olivat matkoilla. Kävi siinä meilläkin pihalla isolla pollella. Myöhemmin soitti sitten hakemaan kun hevonen oli ryöstänyt ja kaatunut. Marialle ei onneksi sattunut mitään ihmeempiä, jotain revähdyksiä kait. Hevostakin piti paikata vähän, mutta kai sekin selviää. Hevosen omistaja oli kyllä ylipihi, soitteli koko ajan ”härppipuheluita” eli lähinnä sanoi puhelimeen, että ”soita” ja Marian ois pitänyt muka soittaa takaisin. Eivät olleet vakuuttaneet hevostakaan kunnolla ja joutuvat nyt maksamaan ihan kivat laskut.

Lauantaina korjailin auton puhallinta ja laitoin jenkkasoittimenkin paikoilleen, ei tarvitse hiljaisuudessa ajella enään. Tai ei tuossa autossa kovin hiljaista koskaan ole. Lähdimme sitten iltapäivällä Riikan ja Jarkon luo Rautioon. Siellä kahviteltiin, vaihdettiin kuulumisia ja Jarkon kanssa katoimme American Pie 2. Ihan hauska, ei mitään valittamista. Olihan siinä tietty kohtia joista minä en niin välittänyt. Kaikki pissa- ja kakkahuumori ei enään näin vanhana uppoa.

Nyt olemme sitten takaisin anoppilassa. Eilen illalla kävimme kokeilemassa appivanhempien uudistettua ulkosaunaakin.

Tulipas taas kirjoitettua tylsää/turhaa tekstiä, mut minunpahan on päiväkirja. Lähden metsästämään röökiä jostain.

3 Replies to “Sattuu ja tapahtuu”

  1. täti

    hups, toivottavasti ei kummi-tytölle käyny pahasti siinä hevos hommassa. Terkkuja Riikalle myös

  2. saara tirkkonen

    mitäs kuuluu?? miisa voi nyt hyvin vaikka empun porukat ei anna empun hoitaa miisaa ite!!! saara

  3. äiti

    Maria ja Miisa-heppa voivat jo ihan hyvin. Tosin Marialla on kepit vielä jonkin aikaa, kun etureiden lihas revähti senverran pahasti, mutta paranee kyllä, koska eilen jo ratsasti Warona-ponilla.

Kommentit on suljettu.