Asentajia

Perjantaina OPOY:n asentaja soitteli, jotta voi tulla asentamaan yhteyden kuntoon. Minä hätäilin, että mitenkäs nyt, kun edellinen yhteys on vielä maanantaihin asti toiminnassa. Asentaja sanoi, että sen voi asentaa rinnalle ja sovittiin, että varmistan Soneralta, että ei haittaa vaikka näin tehdään. Soneralta annettiin vihreetä valoa ja soitin asentajalle, joka sanoi, että tulee tunnin päästä. Sitten hän soittikin, että olisi laittanut piuhat kuntoon, että pitäs tulla testaamaan yhteys. Pyöräilin kiireellä kotiin, laitettiin piuhat paikoilleen ja surffasin muutamalla sivustolla kokeen vuoksi. Näytti toimivan ja siirryin takaisin töihin.

Töistä kokeilin sitten, vastaako kotikone. Eihän se vastannut enää. Kahden aikoihin Riikka pääsi töistä ja soitin hänelle, voisiko hän tarkistaa DSL-modeemista, että palaako valot. Eihän ne palanut. Päätin kuitenkin odottaa, että kerkiän kotiin. Kotona totesin, että se vehje ei saanut yhteyttä jakamoon. Soitin OPOY:lle ja sieltä käskivät käyttää vehjettä pois päältä hetken ja antoivat uuden numeron mihin soittaa jos ei rupea toimimaan. Viittä minuuttia myöhemmin sitten soittelinkin sinne ja sieltä todettiin suurinpiirtein ”voivoi”. Olinpas viikonlopun ilman intter nettiä ja tänään pitäisi asentajan tulla käymään tarkistamassa mikä meni pieleen. Jännittyneenä odottelen mitä Soneran asentaja sanoo, kun onkin piuhat nykäisty irti ja hän tekee turhan reissun. Jos minulle joku rupeaa avautumaan, minä annan Oulun Puhelimen numeron ja käsken soittamaan sinne.

Niin kerta. Enpäs asennellutkaan mitään serveriä viikonloppuna.

One Reply to “Asentajia”

  1. täti

    niin kävi jo toisen kerran meilläkin asentaja juuri äsken, kun ei oikein pysy yhteys. Taisi nyt vika löytyä. toivottavasti.

Kommentit on suljettu.