Domainjuttuja

Serveriongelmat selviävät pikkuhiljaa, niistä ei sen enempää. Yritän kuitenkin siirtää pnuk.netin tälle serverille, saas sitten nähdä lähitulevaisuudessa toimiiko. En ole varma haluaako joker.com jonkin sähköpostivarmistuksen kun säätää nimipalvelimia. Ei ainakaan vaikuttais siltä, koska sain bodymodifications.netin toimimaan ihan vain vaihtamalla ne. Sami oli ystävällinen ja suostui pitämään ”virheilmoitussivua” koneellaan, kunnes saan oman piuhan ja serverin. Tämä millä tämä sivusto sijaitse ei ole aivan tarpeeksi bodymodsille. Ehkä tehot riittäisivät, mutta piuha ei.

Nyt kun näyttää siltä, että vanhaa serveriä ei saada takaisin mitenkään, rupeaa masentamaan jo etukäteen saittien koodaus. Paskakaupunni.com, Bodymodifications.net ja Kide.org ovat ne isoimmat joiden koodeja minulla ei tietenkään ole tallessa. Luultavasti tulee vietettyjä hetki jos toinenkin kun ”skrätsistä” ne taikoo. Pnuk.netistä on kyllä aika hyvin varmuuskopiot.

Paskakaupunnin osalta vittuttaa suuresti se, että menin koodaamaan valmiiksi uuden version, joka olisi ollut tarkoitus julkaista melkein samantien. Se on nyt siellä serverillä. Kuten kaikki vanhat kuvatkin. Noh, saadaanpahan aloittaa tyhjältä pöydältä ja tehdä kaiken paremmin ja kauniimmasti. On meinaan tullut kirjoitettua aika paljon purkkaliimaa vanhojen koodien päälle vuosien saatossa.

Vois olla aika pikkuhiljaa siirtyä kotio. Väsyttää. Heräsin taas liian aikaisin eli klo 0600 aloitin pyörimisen sängyssä.

4 Replies to “Domainjuttuja”

 1. Herra Parta

  Kide nollautuu 101101101101011 > 00000000000000

  Nyyh, ei jaksa pistää kuvia ARGH!!!!!!!

 2. ihmettelijä

  Siis haloo! Onks teillä ollu kaikki jutut yhdellä serverillä, eikä kukaan oo edes vaivautunu ottamaan alkeellisiakaan varmuuskopioita..?

 3. Tomi

  Onhan noita varmuuskopioita, ei aivan viimeisiä kylläkään. Minun osalta tietokannasta hajos bodymodifications.netin ja pnuk.netin tauluja juuri sinä päivänä kun serveri hävisi intter netistä. Koodit löytyvät kylläkin monestakin projektista ja varmasti useammat versiotkin. Ei vain kiinnosta niitä purkkaliimoja käyttää, otan tämän tilaisuutena kirjoittaa älykkäämpää koodia.

 4. Syd

  Milloinkas mahdollisesti saamme Paskakaupunnin takaisin?
  Paska rules!

Kommentit on suljettu.