Eilinen

Eilen aamulla heräsin joskus ja lähdimme Riikan kanssa shoppailemaan kissanhiekkaa ja verhoja. Lemmikkikaupassa kysyimme sitten raapimislautoja ja sellasia, kun nykyinen on jäänyt meidän Rontille vähän pieneksi. Löytyihän sieltä yksi isohko ja sehän lähti mukaan. Nyt on olohuoneessa kiva rakennelma, johon kissa ei vielä uskalla kiivetä.

Kauppareissun jälkeen Riikka lähti tallille ja minä jäin pelailemaan JeeJeen ja Maybin kanssa Ghost Reconia. Sen jälkeen pizzaa päivälliseksi ja Piiakin tuli kyläilemään.

Yhdentoista jälkeen puhelin soi ja Mayb siellä soitteli. JeeJee kompastellu pienessä sievässä ja lyöny päänsä Lundian kulmaan. Piti lähteä käyttämään OYS:ssä. Vahingonilo on kyllä paras ilo. Monet naurut saatiin siellä odotellessamme. Onneksi ei ollut ruuhkaa ja JeeJee pääsi lähes heti tikattavaksi. Kauhea vaiva ja tuloksena vain yks vaivainen tikki. Mayb kuvasi hienon haastattelun kamerallansa, tiedä sitten onko vielä missään intternetissä.

Ois taas pelin paikka ja pitää käynnistää peliserveri.

2 Replies to “Eilinen”

  1. äiti*

    Mukavaa viikonloppua. Täällä Haapavedellä on Voimapäivät, ohjelmaa on paljon ja pajakin on auki huomenna, niin että työn merkeissä tämä viikonloppu.

  2. vaemo

    Hyvää viikonloppua sinnekin, vaikkakin lauantain onkin työpäivä. Kymmenen päivää töitä jäljellä ja kaikki hyvin.

Kommentit on suljettu.