Helpotus

Sain kuin sainkin Servitin poijjaat kiinni ja he vähän aikaa testailtuaan osasivat ilmoittaa, että FSB pitää olla 133 ja joku muistijuttujuttu kannattaa kans säätää. Liikkeen myyjät tuntuvat olevan kovia kellottajia. Kun olin valinnut pykälän verran huonomman emolaudan koneeseen, myyjä kertoi, että viidellä eurolla saisi paremman emon joka antaa nostaa prosessorin kellotaajuuksia. Olin myös kovana poikana ostamassa Radeon 9500:sta ja myyjä sai myytyä minulle 9700:n. Eipä se mitn, kiva on että tehoja löytyy. On tarpeeksi gigahertsejä ja gigatavuja koneessa.

Nyt ois kova hinku siirtyä kotiin säätämään. Vielä pari tuntia ja sit vauhdilla vintaten. Kävin just parvekkeella nauttimassa kupin kahvia ja yhden savukkeen, niin nyt en mene.

5 Replies to “Helpotus”

 1. pnuk

  Testailenpas uuden leiskan kommentointia.

 2. nandulaatti

  no eipävissii! sigamakee uus leiska jäbällä. noi ihanat suloset tähdet on niin RULE, ja tää fontti…täähä on niinku 100% disainia!hyvä että sait sen koneenki kuosiin…

 3. vaemo

  Minäkin tykkään. Tämä on sellaista sinun tyyliäsi, yksinkertaista, mutta toimivaa ja samalla miellyttää myös silmää. Noita fiilismittarin pylperöitä pitää vielä ihmetellä, jotta saa niistä selvyyden.

 4. ÄITI*

  Minunkin mielestäni tyylikästä. Miniän kanssa olen samaa mieltä fiilismittarista. Pyhänä nähdään.

 5. hana

  tää on siisti – sulle sopii punatähdet.

Kommentit on suljettu.