Hessassa

Rakas Päiväkirja.

Nyt oltais perillä Helsingissä Pekan ja Hansin luona. 650km autossa istumista takana ja saunassakin jo käyty. Muuten ihan kiva sää oli, tuuli vain aika kovasti. Pysähdyttiin Pihtiputaalla Tuijaa ja Juhaa moikkaamassa ja sitten jossain Teboililla syömässä. Tuli napattua mukaan joku HIMin levykin sieltä kun maksoi 11,95 euroo. Eihän HIM huono ole, hehän ovat vähintään Suomen Scorpions. Sitä tuli sitten kuunneltua loppumatka. Yleensä Riikan kanssa on kova kisa siitä mitä kuunnellaan, nyt ei tarvinnut kauhiasti.

Ens yönä ois toiset F1 aika-ajot tälle kaudelle, saas nähdä jaksaako herätä niihin, tekis kyllä mieli kovasti. Ja illalla olisi bodymodifications.net-bileetkin. Jännittää nähdä, että minkälaista porukkaa omaan yhteisöön on oikeasti rekisteröitynyt. Ohjelmasta ei edelleenkään ole tietoa. Roikkumista, räppiä ja yleistä sosiaalista kanssakäymistä. Mikään ei oikein sovellu minulle, mutta jos parit stobet vetää nassuun niin eiköhän se siitä.

Lisää seuraavalla kerralla.

2 Replies to “Hessassa”

  1. mayb himself

    Sano kalja, ei stobe :)
    Entäs sää Helsingissä?

  2. hana

    No jo on pojalla värit! Juoppas stobe munkin puolesta, en liiku täältä mun sää-tornista koko viikonloppuna minnekkään. Nastaa miittii!

Kommentit on suljettu.