Hohhoijaa

Tässä maybiä odotellessa voisin kirjoitella jotain.

Torstaina tuli viimeinkin Soneran internet sopimuspaperit. Kesti vain vaivaiset 7 viikkoa, mutta sainpahan hienon marimekkohiirimaton lahjaksi. Se melkein korvaa odotusajan. Täytin laput ja postitin ne matkalla firman bileisiin perjantaina.

Elikkäs perjantaina oli sitten biletystä. Same old känniä, yhteislaulua ja saunaa. Osalla porukasta o menossa tipaton tammikuu, joten heillä oli kai tylsempää. Saunan jälkeen vielä vähän känniä ja sitten matkattiin Ykän pubiin. Ykän pubissa bissee, musiikkia, valokuvien ihastelua ja bissee. Siell o seinillä kauheesti valokuvia bändeistä mitkä ovat soittaneet mestassa, mm. Mikko Alatalo, Frederik, Irwin ja Matti Nykänen. Matka kotiin oli ihme. Koko matkan ihmettelin et miten ihmeessä pystyn siihen.

Lauantaiaamusta muistan, että Riikka ilmoitti lähtevänsä. Mihin, sitä en muistanut. Myöhemmin hän soitti ja muistutti auton tolpan nokkaan laittamisesta. Silloin ihmettelin että ”mikä vitun auto, eiks se autolla oo lähtenytkään”. Kävin laittamassa ja mayb soittelikin sitten ja kyseli pelifiiliksiä. Niitä ei riittäny mulla ainakaan. Puhuin vielä suht sekavia ja muutenki väsytti.

Illalla Riikan palattua lähdimme hoitamaan Tuopin ja Marjaanan kissaa ja saunomaan siinä samalla. Piristi kummasti.

Sunnuntai olikin sitten ihan tavallinen päivä, maanantaina ei muuta erikoista ku et Soneralta tuli taas sopimuspaperit ja taas hiirimatto. Kiva homma, nyt niitä riittää.

Mayb ilmoittikin saapuneensa intternetin ääreen.
Ta ta.

One Reply to “Hohhoijaa”

  1. vaemo

    Hyvää hääpäivää mussulle!

Kommentit on suljettu.