Huonoa palvelua

Rakas Päiväkirja…

Pikkusisko Saara ja hänen poikaystävänsä Anssi sitten olivat ja menivät. En kauheasti kerennyt seurustella heidän kanssaan. Olisin mielelläni kyllä vähän enemmän ehtinyt. Jonkin verran kummiskin. Riikka kerkesi enemmän kun oli lomalla.

Sitten otsikon aiheeseen. Pyörähdettiin Riikan ja Maybin kanssa hakemassa Oulun Kärkkäiseltä muistikampaa kameraan. Kävelin sisään ja sanoin et ”64 meganen compact flässi”, heti löyty. Sitten kierrettiin varsinaisessa kaupassa hetki, löyty kivaa paitaa jne. Maksettiin ja sit olikin multimediaosaston kierros vuorossa. Siellä on aina kiva haaveilla kaikesta kalliista elektroniikasta. Radeonin 9500 näytönohjain sai kuolan valumaan suupielistä. Riikan kans sitten mietittiin, että olisi kiva jos olisi autossa kaiuttimet mitkä eivät lärisisi. Seisottiin 10 minuuttia kaiuttimien luona ja odotettiin asiantuntevaa myyjää apuun. Kolme kappaletta myyjiä kuunteli uusia kaiuttimia kahden metrin päässä eivätkä huomanneet meitä. Sitten he hajaantuivat ja vain yksi näytti jäävän osastolle. Hän käveli kauemmas tiskin taakse. Vielä hetki seisottiin, minä ainakin tuijotin myyjää siinä toivossa, että hän huomaisi meidät. Siellä oli kolmet erilaiset 6×9 -parit jotka olivat kohtuuhinnoissa. Päätettiin sitten ottaa halvimmat kun ei palvelua saatu. Ne luultavasti kestävät yhden reissun Helsinkiin ja takaisin. Päätin liittyä isäni seuraan boikotoimaan Kärkkäistä.

Huomenna olisi tosiaan heti aamusta tarkoitus ruveta siirtymään etelää kohti jotta oltaisiin ennen nukkumaanmenoaikaa perillä. Ja ylihuomenna olisi bileet. Saapas nähdä miten riehakasta siellä on. Jengi ei ainakaan mitään ”normaaleita” ole. Tänään pitäisi vielä kinastella levyistä mitkä otetaan ajomatkalle mukaan. Minä kannatan YUP:n Leppymättömiä.

Alias alkanut niin ei ehdi tänään enempää kirjoitella. Sunnuntaina tai maanantaina lisää.

4 Replies to “Huonoa palvelua”

  1. reiska

    olisitte ottaneet siitä hyllystä ite mukaanne ja hitaasti, mutta vakaasti kävellä kohti ulko-ovea skobet kainalossa.

  2. vaemo

    Juuh, vaikka niskassa läähättävät myyjät ovatkin rasittavia, niin vielä pahempaa on se, ettei saa palvelua. Kyllä minä ainakin vaadin myyjältä sen verran palvelualttiutta, että tulee kysymään tarvitaanko apua ilman, että tarvitsee itse mennä pyytämään. Näytti siellä muitakin asiakkaita kiertelevän, jotka olisivat palvelua kaivanneet. Jäimme kaikki nuolemaan näppejämme.

  3. Myyjät tosiaan pakenevat paikalta heti kun niitä tarvitaan, mutta auta armias kun tekee mieli vähän haahuilla kaikessa rauhassa ja katsella ympärilleen, niin heti on joku liimautumassa kylkeen. ;)

  4. äiti*

    Viekää terveisiä etelän porukoille ja ajakaa varovasti.

Kommentit on suljettu.