Ja taas kotona

Oikeastaan duunipaikalla mut oikea kaupunki silti. Päästiin n. 3:30 viime yönä perille ja täytyy sanoa ettei unta tarttenut houkutella pahemmin. Viikonlopulle kertyi 1300 km lisää auton mittariin, onneksi ei tarvinnut itse ajaa koko matkaa.

Launtaina käytiin Riikan kanssa pyörähtelemässä kaupungilla, eipäs sieltä mitään ihmeellistä tarttunut matkaan. Kirja- ja levykauppoja kierreltiin, mut ei oikein minulle mitään ollut. Riikka tosin löysi jonkun Bryan Adamsin singlen jonka nappasi mukaan. Sitten iski hetkellinen mielenhäriö ja soitin Jennalle ja kysyin Jussin puhelinnumeroa ja Jussilta sitten kysyin et missä hänen liikkeensä sijaitsee. Muutaman hetki myöhemmin minulla sitten oli jo yksi naamakoru lisää. Siitä sitten Pekalla ja Hansille syömään ja valmistautumaan bileisiin.

Siirryimme metrolla Sörnäisten asemalla, jossa tavattiin Maarit, joka halusi mukaamme kattomaan outoja ihmisiä. Bileet oli loistavat, tyypit roikku ketkä mistäkin ruumiinosasta. Selästä, rinnasta ja polvista. Ihmiset olivat kivoja ja todellakin viihdyin ”oikeassa” todellisuudessa. Tapasin paljon henkilöitä keiden kanssa olen pari vuotta aktiivisesti tsättäillyt/ircannut. Kalijaa upposi litra jos toinenkin ja ilo oli ylimmillään. Iso kiitos kaikille, jotka pääsivät paikalle ja ehkä jopa isompi kiitos järjestäjille. Kuvia yritän järkätä illaksi jonnekin päin nettiä.

Viikkopalaverin paikka eli röökin kautta neukkariin.

[EDIT]korjailin kirjotushäröi[/EDIT]

2 Replies to “Ja taas kotona”

  1. sisko

    mikä uus lävistys

  2. pnuk

    kulmassa toinen koru

Kommentit on suljettu.