Jaahas

”Kaipaatko kesää ja auringonlämpöä? Kaipaatko paljasta pintaa?”. Lainaus enoni biisistä. Minä ainakin kaipaan. Onhan tänään lämpimämpää mut 25 pakkasastetta on mun mielestä vielä liian kylmää.

Joululoma meni sisällä kun ulos ei tarennut mennä. Koko ajan oli -30 tai kylmempää.

Jouluaatto vietettiin appivanhempien kanssa Tuopilla ja Marjaanalla. Joululahjoja tuli suorastaan yllättävän paljon. Legoja, leffoja, leffasoitinta yms. Manikyyrisetti oli ehkä hauskin. Foo Fightersin levy oli kiva, vaikka telkkari ei halunnutkaan toistaa sitä mukana tullutta DVD:tä, ku se on ilmeisesti NTSC-värijärjestelmällä systemoitu. Tietokone onneksi soitti kummiskin. Hyvejä biisejä.

Uutena vuonna olimme työkaverin uudessa kodissa yhdistetyissä tupareissa/uuden vuoden bileissä. Siellä oli myös tuttuja kesän provinssireissulta. Sovittiin että taas kesällä vois pyörähtää Seinäjojella.

Muuten en tainnut käydä missään paitsi pelaamassa Maybin ja ChaosUnlimitedin kanssa. Eka kerralla yritettiin pelata Aksun serverillä, Aksun kiintolevy vain hajos kesken kaiken. Sen jälkeen ollaan pelailtu Maybin duunitoimistolla.

Soitin tänään myös Soneralle ja he ilmoittivat, että tänään on lähtenyt sopimuspaperit tulemaan. Kesti vain 7 viikkoa. Ois kiva jos asentaja tulis heti ku oon allekirjoittanut paperit. Mutta todennäköisesti kestää 5-8 viikkoa vielä. On se perkele.

Että tällainen eka juttu tälle vuodelle. Nyt siirryn taas Maybin toimistolle ampumaan tekoälyä.

11 Replies to “Jaahas”

 1. vaemo

  Mitäs anoppi miettii ensi lauantaista?

 2. ChaosUnlimiteD on kohtuullisen sitkiä sissi kun jakso roudata takapuolensa naama kuurassa useasti lomalla pelimestoille. Kohtahan tuo lähtee sotimaan oikiasti joten koitetaan vielä sparrata sitä jos keretään.

 3. äiti*

  Jaahas, että on kumminkin tulossa… Mikko sai eilen ison paketin puhtaita vaatteita Ruotsista. Hyvä!

 4. äiti*

  Vielä… entäs ne villasukat?

 5. vaemo

  Mikkokin pääsi ”kalsareiden kääntämisestä”. Loistavaa. Villasukat ovat olleet tarpeen. Kohta rupee vaan kaipaamaan myös villahousujakin, kun alkaa tuo mökkihöperyys jo kohta vaivata.

 6. äiti*

  Villahousuja voi ostaa hyvinvarustetuista vaatetusliikkeistä. Talvi loppuu kesken jos kotitekoiset haluat.

 7. Millos perhe tulee Oulussa käymään?

 8. täti

  niin milloin tulee sukua oulussa käymään???

 9. äiti*

  Ouluun tullaan kun ilmat sallivat. Ajelin tänä aamunakin töihin michelinukkona, kun mittari näytti kol´kyt´kaks. Ooppelin rämällä ei viitti näillä keleillä ajella pitempiä matkoja.

 10. vaemo

  Juu, ei tarvitse ruveta kutomaan. Lupasivat huomiselle n. 13 pakkasastetta. Tuutteko huomenna?

 11. äiti*

  En tiiä vielä, ennenkuin oon käyny kotona. Soitellaan.

Kommentit on suljettu.