Kaunista päivää

Aurinko paistaa, ilma on lämmin. Aamulla oli auringonnousun aikoihin kiva polkea kotiin saunaillasta.

Elikkäs nyt ollaan über-freesinä duunissa. Joskus viiden aikoihin kömmin kotiin vaemon ja kissan kans nukkumaan sänkyyn. Meinas hetken väsyttää kun kello herätti yhdeksän aikoihin ja kääntelin kylkeä pariinkin otteeseen. Kattelin Matlockia ja join ensimmäisen kahvikupposen ja lähdin tänne.

Tällä viikolla olen onnistunut olemaan jo kaksi (2) iltaa ilman tietokonetta. Ensimmäinen ilta oli maanantaina, joka meni yllättävän kivuttomasti. Eilenhän ei paljon koneisiin myöskään koskettu, pelattiin Trivial Pursuittia, jonka hävisin reilusti ja runsaasti, saunottiin ja puhuttiin mukavia. Väkeviä tuli taas juotua, ne sopivat mulle huonommin kuin polkupyörä kalalle. Onneksi tajusin olla ottamatta pohojammaan kautta. Ois voinut taas tulla rotuaarin laatoitusreissu. Mut tosiaan, pääsin himaan firman bileistä tällä kertaa. Aikaisemmin olen herännyt mm. toimiston vessan lattialta.

Tulipas sekavaa tekstiä. Pistetään vettä väkevämmän piikkiin. Nyt perinteisesti kahvia ja tupakkaa.

4 Replies to “Kaunista päivää”

 1. äiti*

  Jahans… muistaakseni siitä on jo vuosia, kun huomasit, etteivät väkevät sinulle sovi (salmiakkikossun väriset lakanat aamulla).
  Oli muuten Mikån synttärit eilen.

 2. vaemo

  Mikålle NÄIN (levittää kätensä niin leveälle kuin pystyy) isot onnittelut!

  Ukolle & firmalle kiitos viimeyön valvottamisesta. Tänään oli ”todella” rattoisaa töissä…

 3. Anne

  Tämähän rupeaa vaikuttamaan vallan tyylikkäältä sivulta…

 4. Vessan lattiat ei ole paras mahdollinen makuualusta. Bilispöytää tai minkätahansa muun pöydän alustaa voin suositella lämpimästi.

  Bile-elämä on kauhiata.

Kommentit on suljettu.