Suoraan sisältöön

Kesä lähestyy

Kävinpäs sitten jo hakemassa liput Provinssirockiin. Kerrankin ajoissa, aikaisempina vuosina olen tosiaan viimeisellä viikolla metsästäny lippuja. Reissua on suunniteltu kovasti jo viime kesästä lähtien ja kyyti on hommattuna. Aika lailla sama porukka lähdössä, tällä kertaa minä en vain aja.

Kovia bändejähän siellä taas on ja pitää yrittää pysytellä sen verran kuoseissa, että näkee niitä. Kameraa en välttämättä ota mukaan, jos en saa aikaiseksi ostettua kunnon laukkua jossa sitä säilyttäis. Viime kesänä meinasi sen kanssa käydä köpelösti.

Pnuk.net meinasi saada uuden ulkoasun, mutta Mayb testasi sen IE5:lla tms. eikä näyttänyt kovin nätiltä. En jaksa sitä säätääkään, joten annan olla. Tietty voisin pitää vanhasta periaattesta kiinni, että ei mun sivun tarvitsekaan toimia ”vanhoilla” selaimilla. Siitä tulikin mieleen, että ruoste.org on saanut uuden hieman värikkäämmän leiskan. Oikein nätti.

One Reply to “Kesä lähestyy”

  1. mayb himself

    Allekirjoittaneen ”paskablogihan” ei nykyisellään pelitä oikeen internet exploitterilla. Sellasia suokaasuilmiöitä että joka kymmenes kattoo onko dokumentti ihan oikiasti validi.

    Ruosteen oikeen palstan headerit näyttää kyllä ihan siltä w3remixin yheltä entryltä ja muutenkin on sama fiilis.

Kommentit on suljettu.