Keskikesä

Nyt se niinku olisi ohi. Päivät rupeavat lyhenemään. Ihmiset usein kysyvät, että eikö harmita nyt kun talvi on tulossa. En oikein ymmärrä miten voi kysyä tuollaista heti juhannuksen jälkeen, kun kesäkään ei ole vielä oikein alkanut. Heinä- ja elokuu ovat myös kesää, eikö?

Joka tapauksessa. Vähän erilainen juhannus tällä kertaa. Alkoholia nautin noin kolmen olutpullon verran ja olemme Riikan kanssa pelailleet LANissa. Eilen juhannuspäivänä kävimme appivanhempien kanssa Ainolanpuistossa piknikillä. En oo telkkaria niin paljon katsonut tai selaillut säätiedotuksia, että tietäisin millaista säätä muualla on ollut. Täällä joka tapauksessa aurinko on paistanut.

Juhannus oli myös aika erilainen Timolle ja Heidille, joiden tyttövauva syntyi aattoaamuna. Kovasti onnea heille.

Asiasta kukkaruukkuun. Sain eilen ekan kerran gprs:n toimimaan ja näin wap-sivun ensimmäistä kertaa elämässäni. Nettihommia elääkseni olen tehnyt jo ennen wapin kulta-aikaa, enkä siltikään ole surffaillut kännykällä. Joka tapauksessa, saisinko esitellä: wap.pnuk.net. Ensimmäinen wap-sivuni. Toistaiseksi vielä vaiheessa, mutta sieltä voi lukea uusimman artikkelin/kirjoituksen/jutun/merkinnän, minkä olen kirjoittanut pnuk.nettiin.

Noin, aamusavuille ja sitten jotain aivan muuta.