Kone kuosissa

Ja maltoin jopa lähteä töihin. Loppujen lopuksi kasaamisessa ei äärettömän kauan mennyt. Verta ja hikeä tuli uhrattua koneiden Jumalille silti. Manuaalit oli tietty oikeassa kädessä koko ajan kun säädin.

Kun viimein sain sen kasaan ja windowsin asennettua, asensin tietty heti Futuremarkin 3DMark03:n. Tavoitteena oli saada yli 100 pointsii ja nehän tuli heittämällä. Kun katsoin koneen tietoja sen ohjelman kautta huomasin, että prosessori väitti olevansa AMD Athlon XP 1800+. Sen piti olla 2400+. En siinä sitten ihmeemmin hätääntynyt, liikehän oli jo kiinni. Lähetin yöllä kuitenkin biossin säätöjä tutkittuani sähköpostia liikkeeseen jossa kysyin, että onko vika biossin säädöissä vai onko prosessori vaihtunut. Toivottavasti vastailevat pian. Vituttaa kyllä jos pitää ruveta repimään sitä prossua sieltä irti.

Noh, pelit tuntu pyörivän kivasti ja muutenki oikein jees se kone. Eniten ihastelin Logitechin Cordless Desktop MX:ää. Tosi kivan oloinen myyrä se MX700, tuntui pysyvän myös vasemmassa kädessä kun pelaa. Minä olen sen verran outo, että teen kaiken muun kursorin liikuttelun oikealla kädellä, mutta kun pitää pelata jotain FPS-peliä, siirrän myyrän vasemmalla puolelle näppäimistöä.

Mikkoja kävi kans eilen kylässä. Nuorempi eli pikkuveli tyttöystävänsä kanssa jäi yöksi asti. Vanhempi lähinnä ihmetteli tietokonetta kanssani ja kävi pyörähtämässä intter netissä. Kuulin huhuja, että kolmannenkin Mikon olisi pitänyt Kokkolasta tulla käymään, mutta eipä poikaa näkyny. Piti sitten pari olutta maistella onnistuneen asennuksen jälkeen. Pikkuveli kumppaneineen lähtivät vielä kattelemaan yöelämää, minä menin nukkumaan. Nuori pariskunta nukkui sikeästi kun minä lähdin töihin. Ei hajuakaan milloin tulivat kierrokseltansa.

Nonnih, perinteisesti kahvia ja tupakkaa. Jos lähtis päivä käyntiin.