Linkkejä ja kaikkea muutakin

Rakensinpas linkkihärvelin ja olen syötellyt linkkejä, aikana ennen Pinserin listaa. Ne blogit olivat suurimmaksi osaksi kuolleita. Samalla tuli mieleen tämä vanha villitys weppikameroista, itsellänikin oli kamera kuvaamassa minun naamaa töissä joskus pari vuotta sitten. Sittemmin ei ole serveriä, missä olisi mahdollisuus FTP-yhteyteen ollut, niin jäi sekin. En löytänyt softaa mikä tukisi siirtoa SSH:n yli, enkä jaksanut säätää putkittamista. Nykyään kameraa käytetään lähinnä appivanhempien kanssa videoneuvottelussa, mikä nyt ei huono asia ole lainkaan.

Ja asiasta kukkaruukkuun, tässä ensi kuussa meidän perheeseen tulee lisäystä, eli yksi kissa lisää. Hirmuisen söpö riiviö, mutta niinhän ne aina pentuina olevat. Sitten ne kasvavat ja ovat edelleen söpöjä, mutta eivät niin riiviöitä. Siitä sitten lisää, kun olemme hakeneet sen kissalasta.

Huomenna Riikka on esteratsastuskisoissa talkooissa, niin minä pelailen jotain kait ainakin JJ:n kanssa. Pitää sitten katella tarkemmin mikä peli pyörähtää.