Suoraan sisältöön

Lisää hardcorea

Tänään lähden sitten katsomaan punkkia taas. Nyt olisi vuorossa Oulun oma Throwback ja ameriikoista asti paikkakunnalle saapunut Tragedy. Luvassa siis rytinää.

Serveri on jo siinä kukosissa, että ensimmäinen sivusto siellä on jo toiminnassa, eli Jimin Möykky. Tarkoitus olisi siirtää tämäkin sivu sinne jossain vaiheessa, pitää vain koodata tietokannan siirtohärveli. Ei siis sellainen mikä siirtäisi datan koneesta toiseen, vaan muuntais tämän tietokannan kamat yhteensopivaksi siellä olemassa olevan härvelin kanssa. Pikkusen on asioita muuttunut ja siellä on jo sisältöäkin valmiina, eli taulujen avainkentät heittää volttia jos suoraan yritän dumpin sinne syöttää.

Ollut aika säätöä viime aikoina, tänään olen vaihteeksi miettinyt regular expressioneita ja pienehköä bugia mod_rewritessä. Oletan, että kyseessä on bugi, koska kenenkään järkeen ei mahdu toimimattomuuden syy. Kuitenkin, keksin siihen kiertoratkaisun, eli ei jumita kaikki hommat siihen. Huomenissa/viikonlopun aikana säädän Paskakaupunni.comin siihen kuntoon, että voi pojjaat ruveta kuvia syöttämään uudestaan. Vanhathan ovat vanhalla serverillä tai ehkä kenties jo bittien taivaassa.

Mutta jospas valmistautuis siirtymään keskustaan. Pnuk rawk!

2 Replies to “Lisää hardcorea”

  1. annan kuronen

    ihanaa pornoa tahdon lisää aaah ahh!! =)

  2. annan kuronen

    jhTEAstdgaafadfyusm,trghaaaaaaaaaaaaaaaaaaaihasetrrrxc vvcjnbkn

Kommentit on suljettu.