Mitäsmitäs

Juu, ollu ihan kivaa viime aikoina, mitä nyt tuota yhtä välikohtausta lukuunottamatta. Siitä olen jo toipunut, vaikkakin kosto elää. Hahahahahhheaaerrh.

Juhani on käynyt kovasti kylässä ja ollaan kateltu pelejä. Eilen kävimme Riikan ja Juhanin kanssa kodin ykkösessä ja mukaan tarttui lahjaa ja leffaa ja uudet Creativen 2.1-kaiuttimet koneeseen. Rupeaa pelaaminen kuulostamaankin hyvältä. Tietty 5.1-äänet olisi vielä parempi homma, mutta sitten olisi jo kaiuttimien sijoitusongelma. Halpiskuulokkeet saavat jäädä kuitenkin nyt pois.

Juuri tulin Pintistä missä oli Kide.organisaation kokoontumisajot. Paikalla oli Oulun porukka ja Hanna etelä-Suomesta. Oikein kiva oli nähdä häntä, viime kerrasta onkin aikaa. Hanna taitaa perinteisesti näin musavideofestareiden aikoihin vuosittain täällä käydä. Nautimme kahvit, oluet ja limsat, keskusteltiin niitä näitä ja lähdimme eri teillemme. Ois kiva kokoontua useamminkin, mutta tuntuu aina kaatuvan nämä hommat siihen, että meitä on kuitenkin jonkin verran ja koskaan ei sovi mikään aika kaikille.

Jospas lähtis valmistautumaan elokuvaa varten, tänäänhän tulee alan nimikkoleffan toinen osa eli IT. Täältä tähän ja kuulemisiin.