Suoraan sisältöön

Noniin

Juhlat ois nyt juhlittu ja vieraat lähteneet kotiin. Oli Riikan synttärit, eli paljon onnea vaemolle täälläkin. Kerrankin muistin ostaa lahjat ajoissa ja jopa paketoida ne. Olen myös yrittänyt olla tavallista ystävällisempi ja leiponut Riikan kanssa aamupäivän. Tiedän, minun olisi pitänyt leipoa, se ei vain ole minun vahvimpia juttujani. Kuin ei oikein mikään keittiössä tapahtuva juttu ole. Olen kuitenkin aina välillä yrittänyt opetella jotain, ne jutut eivät vain jää minun päähän.

Tänään Tuoppi sääti tuon yhden koneen toimimaan verkonjakokoneena ja palomuurina. Ei tarvitse enää käynnistää Riikan konetta, jos haluan nettiin. Huomenna olisi tarkoitus säätää siihen apassia ja sen sellaista mitä tarttee. Rupeaakin jo tympäsemään se, että ihmiset kyselee milloin sivut aukeavat. Tässä voisin ilmoittaa aikatauluksi jotain kolme-neljä viikkoa. Koodaamista on kuitenkin aika paljon, enkä luota siihen, että kaikki toimisi heti kerralla niinkuin pitäisi.

Nyt voisi olla aika lopetella tältä päivältä ja mennä nukkumaan tms.

Aijoo, puettiin tänään eräs lökäpöksypoika kunnon 80-luvun hevariksi. Täytyy sanoa, että löytyy aika hauskoja vaatteita meidänkin perheen vaatekaapista.

4 Replies to “Noniin”

 1. vaemo

  Mussu oli todella avulias, iso kiitos siitä hänelle. :)

 2. mikkå

  muistappa polttaa niitä levyjä!

 3. Setä

  Loistava äänite sulla soi.

 4. mayb himself

  Olin menestys :p

Kommentit on suljettu.