Pakollinen Matrix-juttu

Eilen kävimme vaemon kanssa elävissä kuvissa katsomassa Matrixin. Hommahan alkaa sillä, että ovet aukeavat varttia ennen kuin leffa rupee pyörimään. Siellä sitten istutaan, kuunnellaan sitä musiikkia mitä satutaan tarvitsemaan ja toivotaan ettei eteen istu ketään kaksi ja puoli metristä.

Teatteri jäi suht tyhjäksi ja valot himmenivät. Alussa tuli Tom Cruisen The Last Samurain traileri. Ei liikaa äksöniä ollut siinä pätkässä. Trailerin jälkeen alkoi heti karkkipussien rapistelu ja juttelu. Leffan aikana jonku idiootin puhelinkin soi. Tenavat juttelivat jostain kovin äänekkäästi siihen asti, että iso setä pyysi heitä lähtemään pihalle juttelemaan. Leffan jälkeen aurinko paistoi ja oli kiva siirtyä kotiin.

Oon tänä aamuna ehtiny jo vaihtaa Volvoon akun ja vienyt vaemon tallille ja siirtynyt duunipaikalle. Lähtevät ratsastusvaellukselle Hailuotoon. Eli minä vietän taas yksin loppuviikon. Lähinnä istun koneen ääressä jos ei kukaan parempaa tekemistä keksi.

Jospas kävis kattomassa oisko takahuoneen pojat keitelly kahvia ja polttelis toiseks viimeisen tupakin. Eli kauan en duunissa viihdy kun röökit loppuu.

Ai niin, se leffa. Käykää kattomassa ja muodostakaa oma mielipiteenne.