Parkkeeraus

Ilmeisesti joku vetänyt pakastehernepussin nekkuunsa ja ilmoittanut parkkiruutupalvelun valtion virkamiehille. Tästä johtuen webmasteri on sulkenut palvelun ainakin toistaiseksi. Tietosuojavaltuutettu oli yrittänyt lähettää aiheesta sähköpostia ilmeisesti ohjeita lukematta.

Kyllähän se vois harmittaa, jos oma auto löytyisi kuvista. Toisaalta, jos ei osaa parkkeerata oikein, lukea liikennemerkkejä tai vastaavaa, ei pitäisi kait ajellakaan. Tästä tietty voi olla montaa mieltä.

Parkkiruutu EVVK:n webmaster ideoi tavan millä saataisin ihmiset ajattelemaan minne ja miten parkkeeravat. Tästäkin saa minun puolesta olla montaa mieltä.

Voisikin ehdottaa, että pysäköintivirhemaksu nostettaisiin vaikka tuhanteen euroon. Se olisi onnen omiaan auttamaan esimerkiksi Helsingin kaupungin huonoa taloustilannetta ja saisi ihmiset oikeasti ajattelemaan minne ja miten pysäköi. Tonnin maksun piiriin siis ainoastaan väärät pysäköinnit esim. kieltopaikoille tai vaarantaen muita. Parkkikiekon unohtamisesta tai maksullisen paikan yliajasta voitaisiin rapsauttaa entiseen tapaan.

Ja sitten jotain aivan muuta. Permalinkit ovat nyt korjattu. Laitoin samalla linkin jutun alle. Jokaiselle kirjoitukselle löytyy myös oma XML-tiedosto. En kyllä tiedä tarvitseeko kukaan koskaan tuollaista, mutta onpahan nyt.

Ja Mikålle infoks. Pistän kyllä ne kuvat sulle kunhan muistan. Ei ole ollut sähköpostia käytössä pieneen hetkeen kotona. Eikä ole vieläkään.

One Reply to “Parkkeeraus”

  1. Sid BIte

    Check out legendary Finnish Drunk Punk band Yhdyskuntajäte from: http://yhdyskuntajate.da.ru
    /
    Tsekkaa legendaarinen sorbus punk yhtye Yhdyskuntajäte: http://yhdyskuntajate.da.ru

Kommentit on suljettu.