Reissussa

Täällä sitä nyt ollaan mobiilijoulukuusen juurella. Ei sentään, on siihen matkaa joku sata metriä kuitenkin. Ikkunasta taitais näkyä jos ei puita ole tiellä.

Olo ei oo kauhean hääppöinen, mutta paranemaan päin kuitenkin. Istun tällä hetkellä kuumemittari kainalossa ja jännitän joskos olisi enemmän kuumetta, kuin Riikalla. Joulukuusta pitäisi pihalta lähteä hakemaan. Minulla oli enemmän, joten Riikka pääsi hakemaan.

Kiva yllätys oli töistä kotiinpalatessa lappu postista, että leffat olivat tulleet. Paketillinen laadukkaita ja vähemmän laadukkaita ajanviettoleffoja. Niiden parissa luulisi kuluvan tunti jos toinenkin näin sairaana. Mitään muuta hauskaa kotimatkassa ei ollutkaan. Yli kahdenkymmenen asteen pakkasella pyörä rupeaa olemaan jo suhteellisen kankea ja ripsetkin jäätyvät hentojen viiksieni ohella.

Jos huomenissa ei enää pysty koneen ääreen nousemaan, toivotan tässä jo hyvät välipäivät kaikille.

3 Replies to “Reissussa”

  1. vaemo

    Ei ollut yllätys, että minä kuumevedon hävisin, kun ei tuo kuume minulla oikein nouse. Tunnin ajan sitä oli ja sitten putosi pois. Pahuksen kitumista räkätaudissa. Kuitenkin kaikki ilo otetaan joulusta ja joulunajasta irti. =) Hyvät jouluntoivotukset kaikille tutuille, jotka tätä lukevat.

  2. GOD JUL!

  3. täti

    Oikein hyvää joulua molemmille!! Kiitos kortista!! Nähdään joulunpyhinä!!

Kommentit on suljettu.