Sähkökatkoksia

Taas on sähkökatkoksia maailmalla, tällä kertaa naapurissamme Ruotsissa. Aftonbladetin mukaan yhdestä kahteen miljoonaan ihmistä on ilman sähköä etelä-Ruotsissa. Suuria osia Tanskastakin on ilman sähköä tällä hetkellä. Syytä ei tiedetä. Aikaisemmin päivällä oli myrsky katkaissut sähköt yli 4000 taloudesta. Ei ois kivaa.

Omalle kohdalle ei ole kyllä noita katkoksia hetkeen sattunut, lapsena ne olivat kivoja. Sai sytytellä kynttilöitä ja oli pimeää. Nykyisin kait tuijottaisin vain pimeää monitoria. Enköhän minä jotain muuta keksisi.

Eilen oli autoton päiväkin. Minun kohdalla se nyt ei vaikuta kauheasti, omistan auton, ajelen vain harvoin. Pyörällä minä työmatkat kuljen. Oulussa tätä päivää juhlistettiin avaamalla uusi moottoritie.

Ja sain siirrettyä sähköpostiosoitteet forwardiksi toiseen osoitteeseen, joten vanhan osoitteen pitäisi toimia. Pnuk.netin pitäisi kans vastata joku päivä. Sinänsä outoa, kehitysympäristökone, joka on samassa verkossa työkoneeni kanssa löytää pnuk.netin, mutta työkoneelta en pääse sinne. Se osoite kyllä osoittaa juuri tälle sivulle.

One Reply to “Sähkökatkoksia”

  1. prop

    Se taisi kyllä olla ”Autot on päivä”, Kalevan pilakuvan mukaan :)

Kommentit on suljettu.