Se toimii sittenkin

Eilen sattui pieni vesivahinko toisen koneen monitorin kanssa ja siitä lähtien monitori oli ylösalaisin lattialla. Vettä meni sen verran ilmeisesti, että piti valuuttaa pois. Tossa jonkin aikaa sitten nostin takaisin pöydälle, laitoin piuhat paikoilleen ja virrat päälle. Toimii niinkuin mitään ei olisi koskaan sattunutkaan. Hyvä homma. Kyllä monitorit valmistettiin kestämään ennen vanhaan.

Kävin tänään kantamassa korteni kekoon Pinserin aloittamaan PinseriWikiin ja kirjoitin lyhyen historiikin pnuk.netistä. Mielenkiintoinen projekti. Piti oikein katella tietokannasta, että milloin oon aloittanut kirjoittamisen ja vanhin merkintä oli loppuvuodesta 2001. Sitä aikaisemmat ovat bittiavaruudessa. Suomeksihan pnuk.net kääntyi heinäkuussa 2002, eli blogilla on 1 -vuotissynttärit tulossa kesällä. Pnuk.net on jo itsessään vanhus, joulukuussa tulee 3 vuotta täyteen.

Mitään en oo viime aikoina saanut aikaiseksi. Uutta statistiikkatyökalua eli kävijälaskuria olen yrittänyt tässä väsäillä, saas nähdä miten hyvin toimii kun on enemmän kävijöitä käynyt. Asiasta kukkaruukkuun, serveri on eilen ja tänään ollut suht polvillaan, kun logrotate jäi jumiin pyörittämään jotain logia. Boottaus auttoi.

Oma palomuurireititinkone on ollut tänään kuukauden päällä. Eihän se vielä paljon ole, mutta näyttäis ainakin raudan olevan hyvässä kunnossa. Muistia pitäis tosin joku päivä lisäillä, eli se tarkoittais uptimen nollausta.

Huonot säät ovat estäneet luistelun viime päivinä. En toisaalta ole kuin sen yhden kerran ehtinyt käydä. Mieli tekisi käydä useammin, mutta liha on heikko. Kitaraa olen yrittänyt soitella, se on vain tylsää yksin. Provinssirokissa kait sitten on useampi kitaristi mukana. Siihenkin tapahtumaan alle kuukausi enää aikaa. Pitää muistaa ostaa aurinkovoidetta täksi vuodeksi.

Jospas kävis röökillä ja palais sitten tunkkaamaan tai sorvaamaan jotain kivaa.

One Reply to “Se toimii sittenkin”

  1. zero

    örrör, kohta nasahtaa. arvaa jännittääkö huh

Kommentit on suljettu.