Taas retkeilemässä

Kun pojat eivät osanneet päättää, pelataanko palloa, käydäänkö valokuvaamassa ja milloin käydään ja missä käydään, kävimme vaemon kanssa pyöräilemässä Toppilansalmessa. Minulla oli kamera mukana ja taas tuli räpsittyä panoraamoja ja ihan tavallisiakin kuvia. Niitä on nähtävissä Paskakaupunnissa ja tuolla mun panoraamahakemistossa, osoitteet jutun loppupuolella. Jonkinlainen jalustin ois kova sana kun noita panoraamoja ottaa, toistaiseksi napsin vapaalla kädellä. Joskus vois ostaa paremman kamerankin, vaikka toisaalta ei se minusta parempaa kuvaajaa tee.

Siinä lenkin varrella asuu myös työkaverini Eki, joka oli pihalla valamassa laattoja. Meinaa pation rakentaa itselleen, ettei tarvitse baarin patiolla istua koko kesää. Sopisi minullekin, omakotitalo ois kiva. Ehkä sitten isona.

Eilen erosin eräästä laitoksesta, mistä on pitänyt erota jo monen monta vuotta. Sanotaan näin, että usko laitokseen ei riitä.

Oma julkaisujärjestelmä on taas vaihteeksi päivityksen alla. Mayb on antanut paljon ideoita. Osa helpompia, osa paljon työtä vaativia. Ne isommat hommat jätän myöhempään vaiheeseen. Aluksi meinasin, että en edes yritä. Nyt on jo fiilikset, että vois kai sitä yrittää.

2 Replies to “Taas retkeilemässä”

  1. Erositko sie jostain puolueesta? ;)

    Joop, asiaan. Täytyy sinne irssiin koittaa tuossa ensi viikolla – töissä isoveli valvoo ja on kyllä muutenkin hieman kiiruksia.

    Panoraamat on rokken – pitäisi itsekin kokeilla varmaan sitä Canonin softaa millä nuita liimaillaan, tai sitten olla kokeilemati.

  2. mayb

    Oli sovittu aika, kaikki katto ensin muut vaihtoehdot…niinku normaalisti.

Kommentit on suljettu.