Tämäkin on otsikko

Ois lauantai taas kerran ja ois taas paritkin bileet. Ensin suuntaan tonne muutaman sadan metrin päähän Zerolle Kidexin tapaamiseen. Siellä kai katellaan leffaa ja seurustellaan. Vaemo lähti juuri tallille ratsastamaan niin hän ei pääse mukaan. Olisi ollut kiva julkaista uusin versio kide.orgista, jäi eilen päiväkirja vielä kesken ja kuvat ovat duunipaikalla.

Kasin aikoihin pitää siirtyä Toppilaan toisiin Bodymodsin bileisiin. Aki on järjestänyt jotain kivaa ja kuulemma sais polttomerkintöjä jos siltä tuntuu. Ei tunnu nyt, tuskin koskaan. Dropkick alias Talwisota alias Issprekk on tulossa Norjasta myös käymään siellä.

Appivanhemmat istuvat viereisessä huoneessa ja keskustelevat italiaan messengerin kanssa. En ymmärrä mitään keskustelusta. Toisaalta minulla on myös kuulokkeet päässä niin en paljoa kuulekaan.

Viikolla tein Hannalle oman blogin syntymäpäivälahjaksi. Asensin Jimille pnuk rok toolin, hän on sen verran pätevä, että saa tehdä templatet itse. Taas kerran kävi mielessä, että ois kiva tehdä sellanen versio minkä kuka tahansa osaisi asentaa. Ehkä sitten kun olen iso ja rikas.

Nyt pitää siirtyä Zerolle jo. Jatkuu varmana…