Uuttakin uudempaa

Nyt kun taas on ulkoasua muutettu, voisi olla aika tarkastella taas tilastoja. Kävijöitä on kivasti, ei mitään hurjaa, mutta reilu 1000 kesäkuun puolesta välistä lähtien. Tuo tieto ei sinänsä ole ihmeellistä. Kävijöitä käy lähinnä Pinserin blogilistan kautta, joten niinä päivinä kun päivitän kävijöitä on jonkin verran.

Googlen kautta tänne on löydetty hakemalla mm. kuvia provinssirokista, leijonatatuointia, ilmaisia pornokuvia, muodikasta partaa, diapamia ja natsimerkkejä.

Selaintilastoja kun katselee, ei ole mitään yllättävää. Microsoft Internet Explorer johtaa reilusti, 64,2%. Toisena tulee Mozilla, 21%. Tähän laskuri laskee myös Firebirdin. Opera on kolmannella sijalla 11 prosentilla. Loput sitten ovatkin alle prosentin luokkaa. Yllättävää kenties on se, että Mozillalla on noinkin iso prosentti. Omia käyntejä ei lasketa näihin. Silloin Mozillalla ois paljon isompi prosentti.

Eniten sivustolle on tultu Googlesta, lähes samoilla lukemilla on pinseri.com. Muita mainitakseni listalta löytyy kide.org, absum.net, perhonen.org ja ruoste.org.

Ei kait tässä muuta. Jatketaan kauniin sään nauttimisesta ja käydään välillä oikein auringonpaisteessa parvekkeella.

One Reply to “Uuttakin uudempaa”

  1. Samanlaisia lukemia selainosuuksien osalta minullakin.

Kommentit on suljettu.