Suoraan sisältöön

Valokuvausta

Kävimme päivällä Zeron kanssa ottamassa panoraamakuvia lähiympäristössä. Yllättävän hyvin tuntuu toimivan Canonin kameran mukana tuleva softa, helposti sai kuvat yhdisteltyä ja suht rajatta. Jos osaisin kuvankäsittelyä, nekin rajat varmaan saisi häivytettyä, ei vain ole minun alaani.

Päivällä vaemo kyseli näiden syöpätutkimuslaskureiden perään ja löydettiin Grid.orgin UD-softa. Nyt se sitten ruksuttaa meilläkin kahdessa koneessa. Näyttäis laskevan isorokkovirusta ja syöpää. Näemmä itse ekan kerran käytin kyseistä ohjelmaa joskus 2001 ja löysin Kide.orgin tiimin. Mayb näyttäisi olevan vieläkin kapteenina, mutta ei ole softaa käyttänyt sitten heinäkuun 2002. Muita jäseniä ovat Aksu ja Zero. Ei pojat taida enää jaksaa koneitaan valjastaa hyvään tarkoitukseen?

Parin päivän ajan olen pelannut Red Alert 2:n jenkkikampanjaa läpi ja tänään viimeisessä kentässä tuhosin vahingossa väärän rakennuksen ja alkoi kenttä alusta. Olen sen kyllä aikaisemmin vuonna pipo pelannut läpi kokonaan, joten ei jää harmittamaan vaikka lopetinkin siihen.

Telkkarista tulee huonoa erotiikkaa ja minä menen savukkeen kautta nukkumaan

5 Replies to “Valokuvausta”

 1. kuvat onnistuivat ainakin minun mielestä hyvin, rupesin pohtimaan että mistä päin suomea nämä kuvat ovat otettu?

 2. pnuk

  Paskakaupunnissahan ne kuvat on otettu

 3. prop

  meinaatteko te joskus avata tuon paskakaupunnin muillekkin?

 4. pnuk

  Siitä on puhuttu ja paljon on suunniteltu. Koska en kuulu suunnitteluporukkaan, en tiedä asiasta oikein mitään ennen kuin se pitää koodata.

 5. mayb himself

  Suunnitteluporukan puolesta voinen todeta että avataan sitten kun se on valmis. Monta rautaa on tulessa ja pitäs se elantokin jostain hoitaa, joten eipä luvata liikoja.

Kommentit on suljettu.