Vihdoinkin

Eilen asentajat sitten kävivät keskuksessa ihmettelemässä, miksi oikeat valot eivät syty DSL-modeemiin. Vikaa en koskaan saanut selville, mutta nyt verkko toimii ja nopeasti toimiikin. Tais käydä niin, että asentajat kävivät tädin luona juuri ennen minun luo tuloa.

Eilen piti asentaa vaimon kone uusiksi, kun halusin surffailla omalla koneella hetken ja se vaimon kone sai toimia jakorasiana illan. Ostin perjantaina uuden kiintolevynkin, eli oli suunniteltukin uudelleen asentamista. Tänään kokeilen sitten saada Crux -konetta verkkoon, jolloin se kone saa siirtyä jakorasiaksi. Jos ei onnistu kovin helposti, minä vaihdan takaisin tuttuun RedHattiin. Kuvittelen osaavani säätää sen jo jotenkuten, edellisessä jakorasiassa oli käyttöjärjestelmänä juuri RedHat.

Edellinen jakorasiakone saakin siirtyä nyt eläkkeelle. Tai sitten sille pitää keksiä jotain muuta tekemistä. Ehkä vois muistella menneitä aikoja ja asentaa joku MS-Dos ja Windows 3.11 tms. siihen. Ei paljon muuhun taida kyetä enää. Siinä on huikea kahden gigatavun kiintolevy, eli ei sitä miksikään levypalvelimeksi kannata laittaa. Eikä muutenkaan aivan viimeistä huutoa ole laitteisto. Prosessori on joku 100-133Mhz Pentium ja muistia löytyy 32Mt. Voishan sen säilyttää varmuusvehkeenä, jos sattuu uudempi hajoamaan. Kattoos ny.

Huomenna on Red Cabaretin keikka nelivitosessa, kovasti tekee mieli lähteä katsomaan miten pojat ovat kehittyneet. Viime kerrasta onkin liian kauan. Kaikki kykenevät sinne. Toivon itsekin kykeneväni.

Ja sitten syömään.

One Reply to “Vihdoinkin”

  1. Hih ei olla varmaan kehitytty muuta ku ihmisinä. Ei olla paljoa treenattu nimittäin, pikkasen jännittää kuis käy – hope hyvin.

Kommentit on suljettu.