Word-harjotuksia kuumeessa

Eilen iski minuun (jälleen kerran) syksyn influenssa aalto. Koulusta lähtiessä iski hirvee väsy ja menin kodin kautta. Ei paljo auttanu kahvi, vaan Nivalaan ajaessa tuli selkä ja niska kipeeksi. Sain kuitenki käytyä asuntotoimistossa avautumassa ennen ku totaalisesti sammuin sohvalle.

Tänään piti lähtee kouluun, että Katjaki pääsee kyydissä. Kiltti ihminen ku olen, heh. Aamulla olin kyllä muutenki kohtalaisessa iskussa. Nyt onki varmaan kuumetta ja selkä tuli taas kipeeksi. Word-harjotuksia on tehty kaheksasta asti ja pitäs jatkaa neljään. No ehkäpä Katja lähtee aikasemmin jos mun olo vielä pahenee.

Tosiaan ois noin viikko aikaa päättää/tietää missä asun 1.1. Nivalan kaupunki panttaa viimeseen asti, tänne Haapavedelle ei huvittas muuttaa ja opiston asuntoloihin vois hommata jonkinlaisen järjestyksenvalvonnan ennenkuin tänne vois kuvitellakkaan tulla asumaan. Saapa nähä.

Vai ei Tomille kelvannu idon halailu.

4 Replies to “Word-harjotuksia kuumeessa”

 1. jorkke

  aapavesi on hanaalista

 2. vaemo

  Jätti onneksi idon tällä kertaa rauhaan ja tyytyi tulemaan kotiin ajoissa (tosin kuorsaamaan niin p….leesti). *silmät ristissä*

 3. Lordi

  pnukista on tullu vanha. ei jaksa enää samalla tavalla kuin nuoruusvuosina. ;)

 4. Mikån ensimmäinen postaus, hämäännyin aluksi kirjoittajasta :)
  Flunssa on siis valtakunnallisesti taas liikeellä, täälläkin sairastellaan, taas.

Kommentit on suljettu.