YUP:n keikka

Eilen oli sitten YUP:n keikka Foxiassa ja pitihän siellä olla. Ekin kanssa otettiin pohjia toimistolla ja siirryttiin sitten Narriin, joka on Foxiaa vastapäätä. Sieltä pystyi seuraamaan, että milloin rupee olemaan tarpeeksi porukkaa paikanpäällä. Paikalle siirryttiin kymmenen minuuttia ennen keikan alkua. YUP soitti varmaan kaikki piisit Leppymättömiltä, mutta onneksi myös muilta levyiltä kuultiin aika paljon materiaalia. Itselle rupeaa jo toi Leppymättömät olemaan tuttu levy, joten kurkku käheänä piti huutaa/laulaa mukana. Perinteisesti vetivät pari encorea ja niissä sitä vanhaa materiaalia kuultiin. Lopettivat keikan Pahaan Vaatturiin mikä on ihan hyvä. Domus Perkele ois ollu kiva kuulla.

Ostin itselleni the Hippos From Hell & other oddities 1988-1890 c-levyn. Iskee minuun, johtuen kait hardcore-taustasta. Saundit ovat juuri niin hyvät kuin tuommoinen musiikki tarvitsee ja vain kaksi yli kolmen minuutin kappaletta 33 kappaleen joukossa. Erittäin loistavaa ja reipasta meininkiä.

Aamulla heräsin n. puoli kahdeksalta ja kattelin tsättiä ja Sairaalaelämää ennen duuniin lähtöä. Lupasin eilettäin itselleni, että tulen vasta kymmeneksi töihin, joten aikaa oli tuhlattavana. On se kumma, että kun saisi nukkua, niin siitä ei tuu mitään. Nyt tosin väsyttää ja kovasti. Vielä pari tuntia ja sitten kotiin.

Nyt savukkeelle.

One Reply to “YUP:n keikka”

  1. ntgj

    oletpa tyhmä

Kommentit on suljettu.