Amerikkalaisia autoja

Auto Kävimmepäs eilen pyörähtämässä American Car Show:ssa Ouluhallissa. Oli liekkejä, kromia ja fiftareita ja amerikan lippuja joka paikassa. Autot tietty koostuivat lähinnä amerikkalaisista, oli Chevrolettia, Fordia, Pontiackia, Buickia ja Dodgea. Muutamaa poikkeusta tietty lukuunottamatta. Paikalla oli myös yksi kupla, kleinbuss ja vähän enemmän tuunattu Toyota. Kupla

Tapahtumaakin riitti, oli tatuoijia, live-bändi ja radio-ohjattavia autoja. Ne olivatkin sitten aika hauskaa katseltavaa. En osaa sanoa miten pitkä rata oli, mutta nopeasti ne sitä kiersivät. Tietysti paikalla oli myös paljon myyntikojuja, joista mukaan tarttui pari paitaa, hattu ja pari leikkikalua kissoille. Toinen on sellainen hauska, pattereilla toimiva pallon perässä pyörivä elukka ja toinen laserkynä. Kyllä meidän vanhuskin juoksi illalla punaisen pisteen perässä.

Hallissa oli myös yksi Van, johon oli ängetty seinällinen subbareita ja välillä päästivät testisaundeja. Sen tunsi vaikka oli toisessa päässä hallia.

Auto Moottoripyöriäkin oli jonkin verran, lähinnä Harley Davidsoneja yllättäen. Pari sellaistakin oli, jotka eivät oikein joukkoon kuuluneet, mutta en katsonut niiden merkkiä. Mukavaa kuitenkin oli kierrellä, vaikka jonkin verran humalaisiakin oli paikalla. Bändi soitti 50-luvun rokkia ja kameroiden salamat välkkyivät.

2 Replies to “Amerikkalaisia autoja”

  1. Eli jäikö pimp my ridet kakkoseksi näitten kanssa?

  2. vaemo

    Ainakin yhden kanssa jäi.

Kommentit on suljettu.