Autokuumetta

Iskipäs meidän perheeseemme sitten äkkiväkkiä yhtäkkinen autokuume. Volvo sanoi siis sopimuksen oikeasti irti tänään. Tai kait sillä vielä jonkun kilometrin ajaisi ennen remonttia, mutta minua ei todellakaan enää kiinnosta repiä toista kertaa vaihdelaatikkoa irti. Viimeksi meni ”parin tunnin” hommassa kuusi tuntia.

Nyt katsellaan jotain uutta, halpaa, nopeaa, ketterää, tehokasta ja kaunista autoa. Värilläkään ei pahemmin ole väliä kunhan on musta tai punainen. Luultavasti kaikkea ei voi saada. Muutama hyvä vaihtoehtokin on löytynyt. Pitää vain kierrellä tarpeeksi liikkeissä ja koeajaa niitä vempeleitä, niin saa mieluisen.

Riikalla oli tänään tekemisen puute, kun ei tallille päässyt. Järjestelimme sitten työpöydän alla olleen johtohelvetin nippusiteillä vähän siistimmäksi. Taitaa seuraavalla siivouskierroksella päästä oikeasti imuroimaan pöydän alustan ensimmäistä kertaa muuton jälkeen.

4 Replies to “Autokuumetta”

 1. vaemo

  Nyt löytyi uutta, halpaa, nopeaa, ketterää, tehokasta ja kaunista autoa. Tosin musta tai punainen se ei ole, vaan metallinhohtosininen. IHANA!

 2. mikkå

  karvoskylällä ois nopea metallinhohtoinen lada!

 3. vaemo

  Kyllä nyt kelpaa pörryytellä. :)

 4. mikkå

  Löysittekö pirssin?

Kommentit on suljettu.