Dynamoja ja Universaalia äänihyökkäilyä

Puhhuh. Olipas taas iltama. Eilen aamusta Timppa soitteli ja kertoi heidän keikastaan ja pyysi paikalle. Minähän sitten lupauduin ottamaan oikein kamerankin mukaan, jos vaikka pari kuvaa ottais.

Illalla pyöräilin sitten keskustaan torinrantaan, jossa Mayb ja Zero paistattelivat päivää varjossa. Istuskeltiin hetki, mietittiin W3.orgin dokumentoinnin huonoutta ja muuta kivaa. Tästä sitten siiryimme lähemmäs keskustaa, yllättäen matkan varrella patiolla istuskelivat Timppa, Manu ja kumppanit. Siihen sitten pysähdyttiin odottelemaan heitä. Teppo sitten hyökkäsi selän takaa ja piti juoda bisse hänen laskuunsa. Muut lähtivät jo 45-speciaaliin sillä välin ja minä ajelin Piccolo-grillille ostamaan pattereita, joita ei vieläkään ollut saatavilla.

Nelivitoseen päästyäni kerkesin hengähtää hetken ennen kuin Driven Dynamo aloitti keikkansa. Jostain kumman syystä porukka kyllä kerääntyi yläkertaan, mutta ketään muita ei lavan edessä käynyt kuin Zero ja minä kuvaamassa. Hienoa rokkia kuitenkin soittivat ja ymmärsin, että ihmiset tykkäsivät siitä. Akut sitten loppuivat tämän esityksen aikana.

Universal Audio Attack sitten aloitti keikan tyylikkäästi näyttämällä musiikkivideonsa. Siitä sitten napsin pari kuvaa, kun ei salamaan asti riittänyt virtaa. Kokeiltiin myös Zeron lisäsalaman paristoja, mutta ne olivat vielä tyhjemmät, kuin omat akut. Pari kuvaa sain kuitenkin vielä hikisesti napattua itse live-esityksestäkin.

Kotiin sitten Zeron kans siirryttiin parin pation kautta.

Keikkakuvat ovat nyt galleriassa.