Häät

Aki ja Heli Eilen vietettiin Akin ja Helin häitä. Sään jumalatar oli todella suosiollinen ja aurinko paistoi. Morsian oli kaunis ja sulhanen jännitti pirusti kirkossa.

Jatkopaikaksi oli valittu Ruustinnan hovi ja toimi todella hyvin. Kait jokin vanha kartano. Tilaa ois ollut ihmisille, vaikka olisi satanut vettä. Syönnit, kahvittelut ja kimppujen ja sukkanauhojen heittojen jälkeen suurin osa vieraista poistuivat ja paikalle jäi ”nuoriso”. Bändi soitteli Hurriganesia ja muitakin toivekipaleita.

Jossain välissä iltaa kävi ensin poikaporukka esittämässä kuorona Baarikärpäsen ja vähän myöhemmin tyttöporukka heitti Päivänsäde ja mennikäinen kipaleen. Aksu ilmoitti sitten, että ”Tomi on luvannut esittää Stairway to heavenin”. Ei auttanut muuta kun nolata itsensä ja soittaa se ensimmäinen säkeistö, minkä sanat sillä hetkellä muistin. Jukeboxigeeni toimii vain pyytämättä. Kun pitäisi laulaa, kaikki sanat unohtuvat.

Ilta oli muuten kaikin puolin onnistunut ja yhden jälkeen lähdimme Riikan kans kohti kotia. Pari sataa kuvaakin tuli otettua suhteellisen hyvällä onnistumisprosentillakin. Vielä minä opin käyttämään tuota kameraa.

Parille toivotan vielä kerran onnellista elämää.

2 Replies to “Häät”

  1. Kiitokset Tomille ja Riikalle, kun pääsitte tulemaan häihimme. Turhaa huolehdit itsesi nolaamisesta, koska hyvinhän se esitys sujui. Itselläni oli myös hieman esiintymispaineita laulaessa.

  2. nandulate

    aika perskeleen siisti kuva. ei mulla muuta.

Kommentit on suljettu.