Hiljaista

Ei oo ihmeempiä sattunut vuoden vaihtumisen jälkeen niin täälläkin on hiljaisempaa. Tatuoinnista lähti ruvet eilen, joten se kait rupeaa paranemaan kunnolla sitten.

Ostin vuodenvaihteessa kotiin uuden kytkimen, nyt on 100Mbps verkko ja siirtyy tiedostot vähän eri vauhtia, pelitkin toimivat jostain syystä paremmin. Luulisi, että 10Mbps riittäis pelaamiseen, mutta ei. Tai sitten oli vain jotain säätöjä pielessä. Samalla reissulla ostin USB-Blue Tooth-härvelin ja nyt saa puhelimesta kuvat siirrettyä talteen. Joku jossain aikoinaan mainitsi ongelmista asentamisen ja yhteyden luomisen kanssa, minulla niitä ei kuitenkaan ollut. Ajurit vaan koneeseen softineen ja puhelimesta blue tooth päälle, niin heti löytyi ja siirto onnistui.

Eilen huvitti MrLotharin kyselyiden seurailu IRC-galleriassa. Hän valitsi kanavia ja sen perusteella kysyi saman kysymyksen kaikilta, jotka ovat ilmoittaneet olevansa kyseisellä kanavalla. Esimerkiksi #piercing-kanavan jäseniltä hän kysyi ”Mitäs kaikkia lävistyksiä sinulla on?” ja #bodymodifications.net-kanavan jäseniltä sekalaisesti lävistyksistä ja tatuoinneista, riippuen varmaan kuvasta. Myös #seksiaddiktit- ja #tanssi-kanavien jäsenet ovat saaneet oman osansa. Täytyy olla tylsää jos jaksaa copypastetella kysymyksiä tuolleen. Halpa tapa tietty mainostaa itseään ja ohjelmaansa.

One Reply to “Hiljaista”

  1. Setäs Poeka

    Paappas laettaen vinnyyli soemaan, nii yllättynet. Kilpi: Sähkönsinistä Sinfoniaa ! ! Ja eekäku… Hyvvee kuluvan vuojen loppuvuotta tieltännii !

Kommentit on suljettu.