Jätteitä ja aivonsyöjiä

Eilisen alkuillan säädin yhtä konetta verkkoon tuskaisena. Koneen windows ei halunnut millään tutustua verkkokortteihin, vaihtelin kolmea korttia ja vaihdoin PCI-väylääkin välillä. Lopulta kone suostui yhteistyöhön ja sain sen verkkoon. Luovutin omistajille ja toivoin, ettei tarvitsisi koskaan kuulla siitä.

Kun omistajat lähtivät kotiin, minä lähdin itse numerobaariin. Illan esiintyjinä olivat paikallinen Yhdyskuntajäte ja Jyväskylästä asti saapunut Braineaters.

Yhdyskuntajäte

Yhdyskuntajäte veti melko ”erikoisen” keikan. Heidän laulajansa oli estynyt, joten olivat printanneet paperille oikean kokoisena hänen kuvansa ja se seisoi pahviin kiinnitettynä lavalla. Laulaja oli myös nauhoittanut jotain pölinää, joka sitten pyöri keikan ajan taustalla. Myös steppaaja oli kiva yllätys. Keikka sai kyllä hymyn naamalle, vaikka musiikillisesti ei vaikutusta tehnytkään.

Breaineaters Plays Misfits

Braineatersit soittivat takuuvarmasti toimivaa Misfitsiä ja vielä hyvin soittivatkin. Olivat meikanneet ja kaikkea. Keikan alkupuolella kuulimme bändin esittelyksi ”Hei, olemme 69 Eyes Porista”. Vastaavia heittoja tuli sitten pitkin keikkaa. Soittivat hittejä hittien perään ja näyttivät hyvältä lavalla. Tai ainakin liikkuivat hyvin lavalla, tosin kuin illan ensimmäinen bändi. Osa yleisöstäkin liikkui lattialla.

Kuvatuksia lisää bändeistä galleriassa, siis Yhdyskuntajäte ja Braineaters. Janilla on myös kuvia Braineaterseista.

One Reply to “Jätteitä ja aivonsyöjiä”

  1. sisko

    niin millon te tuutte käymään..

Kommentit on suljettu.