Koneen asennusta

Eipäs ollutkaan kovin helppoa koneen asennus eilen. Tarkistin lähinnä, että asemat olivat oikein asetettu. Paljon muuta kyseisen koneen sisällä ei ollutkaan, kun kaikki, paitsi näytönohjain oli integroituna emolevyyn. Sen jälkeen sitten laitoimme XP:n levyn sisään ja boottasimme koneen, osioimme ja aloitimme asennuksen, jonka jälkeen tavallisesti voi vain nojata taakse ja rentoutua. Tämäpäs kone ei sitten jostain tykännytkään ja heitti sinistä ruutua. Useamman kerran.

Jossain vaiheessa se rupesi antamaan virheilmoituksia ennen sinistä ruutua. ”Could not load installer for Computer”. Samanlaista virheilmoitusta antoi kaikki osat erikseen. Näyttö, näppäimistö, kiintolevy, näytönohjain, CD-rom ja muutkin mainittiin. Kumma kyllä kaikki toimivat. Varaosia ei ollut oikein tarjolla, niin vaihtoehdoksi jäi sitten jättää se sikseen ja Mikko käyttää konetta kaupassa maanantaina. Jospas he osaisivat sanoa jotain.

Provinssirokin esiintyjälistakin rupeaa pikkuhiljaa muotoutumaan, mitään suuria yllätyksiä ei vielä ole, mutta ihan hyvää settiä on ilmeisesti tulossa. Testament mainitaan ainakin Imperiumi.netissä.

Kuukkeli-gaalakin on ensi viikolla, voinpas vaihtaa leiskan sitten. Tämä on tainnut olla yksi pitempiaikaisimpia, mitä on ollut. Paljon muuta uutta säätöä on myös luvassa uuden leiskan myötä.

4 Replies to “Koneen asennusta”

 1. Mikko

  Nyt toimii. Myyjä laitto
  cd-asemalle oman IDE-kaapelin ja se siitä.

 2. mikkå

  Onko nyt onnellinen koneen omistaja?

 3. Mikko

  :) on!

 4. Mikko

  Ja se näytönohjain EI ole integroitu!

Kommentit on suljettu.