Koulukavereita

Jussin juttua lukiessani, tuli mieleen etsiä omaa vanhaa koulua internetistä. Hallstahammarin Nibbleskolanilla ei ilmeisesti ole sivustoja, mutta löytyipäs Ruotsin oma koulukaverit-sivusto. En ole vielä ilmoittanut itseäni listalle, en ole aivan varma onko se mahdollistakaan, koska en koskaan päässyt mistään koulusta lahden tuolla puolen, vaan muutin Suomeen viidennelle luokalle.

Meilläkin oli vähemmän kuria koulussa siellä, kuin täällä. Luokanopettaja taisi olla Steiner-koulun käynyt tai erikoistunut sellaiseen. Lukujärjestykseen oli merkitty lähinnä välitunnit ja muiden opettajien pitämät tunnit, kuten ruotsinkieli, liikunta ja uinti. Aivan, uinti ja liikunta olivat erikseen, joka viikko oli kaksi tai kolme uimatuntia.

Aikaisemminkin olen kaipaillut kavereita, jotka jäivät sinne. Ei ole tullut vieläkään vastaan, kaksi kuvaa olen löytänyt kylläkin. Toinen oli luokan näteimmästä tytöstä ja toinen sitten parhaasta kaverista, joka ilmeisesti harrastaa jotain tuninkia, siis autoihin liittyvää.

Kenties joku päivä löytyy jotain. Hankalahan se on etsiä, kun ei muista enää nimiäkään kunnolla.

2 Replies to “Koulukavereita”

  1. Ei jumalauta. Tuoltahan löytyi vanhoja luokkakavereita. Klup.

    Kiitos. (Kai.)

  2. mikkå

    Eipä tuolla näköjään oo enää koulua käyty 96.

Kommentit on suljettu.