Lähes kuukausittaiset statistiikat

Jäänyt useampi kuukausi välistä statistiikkojen osalta, joten tässä niitä tulee.

Vierailijoita pnuk.netissä on ollut syyskuussa keskimäärin 269 päivässä, yhteensä 8092.

Selaimissa ei yllätyksiä sijoituksissa. Internet Explorer porskuttelee kärjessä ja Mozilla Firefox toisena. Yllättävää on prosenteissa.

Listalta löytyi sitten yksittäisiä Caminoita, Firebirdejä, Lynxejä ja Linksejä. Prosentit minun piti tarkistaa useampaan otteeseen, mutta noin ne vain menee. Omia käyntejä laskuri ei laske laisinkaan, työpaikan ja kodin IP-osoitteet ovat kiinteitä ja näistä osoitteista käyviä ei lasketa. Opera tunnistetaan myös Operaksi, oli se sitten säädetty miten tahansa. Hakurobotit ja muut tunnistamattomat ovat jätetty pois noista tuloksista.

Käyttöjärjestelmissä Windowsin versiot ovat kärjessä, XP, 2000 ja 98. Näiden jälkeen tulevat OS X ja Linuxit.

Hakusanalista on perinteinen.

Vähemmän käytettyjä oli mm. olumppialaiset, erotiikan messut ja fiilismittari.

Bodymodifications.netissä vierailijoita oli keskimäärin 1570 päivässä viime kuussa. Ei mikään älytön, mutta sivulatauksia oli kuitenkin sitten 1267802 ja siirrettyjä gigatavuja reilu 34.

Ensi kuussa sitten lisää tilastoja.

3 Replies to “Lähes kuukausittaiset statistiikat”

 1. Omatkin tilastot näyttävät Firefoxin roiman nousun käyttäjämäärissä. Oma laskuri ei tosin hylkää omia käyntejäni, mutta tällä hetkellä Firefox-käyttäjiä käy Kobaïassa jopa enemmän kuin IE-käyttäjiä. En tiedä onko tuo optinen harha, vai johtuuko piikki omista käynneistäni. Oli miten oli, voidaan kuitenkin sanoa Mozilla-järjestön lyöneen kultasuoneen Firefoxilla. Nopea päivitystahti (Mozillan uusin alpha tukee jo osittain CSS3-tyylejä) yhdistettynä turvallisuuteen ja ominaisuuksiin on valttikortti kilpaillessa Microsoftia vastaan.

  Ja hyvä niin.

 2. Omissa tilastoissa (http://www.laak.info/blog/index.php?p=508) Firefox ei juuri ole noussut, mutta IE on kyllä laskussa. Ei se mitään, saa ollakin. Tuo Weblaskuri ei jostain syystä tunnista uutta Firefoxia vaan jättää sen tuntemattomaksi, joten tilasto ei siltä osin ole kyllä erityisen luotettava.

  Toinen statistiikka kertoo seuraavaa (awstats). MS Internet Explorer 46.8 %, Mozilla 20.1 %, Unknown 17.7 %

  Suurin osa tuntemattomista lienee Firefoxeja. Vapise IE!

 3. Setä

  Toi levy rokkaa perseet irti.

Kommentit on suljettu.