Lisää hakusanoja

Välillä todellakin tuntuu, että Google on turhankin tarkka indexoidessaan sivuja. Käytetyimpiä hakusanoja, joilla on viime aikoina löydetty tänne, ovat mm. edesmennyt toisen ääripään politiikan kannattajan nimi ja isotissisen Baywatch -näyttelijän nimi. Olen aikaisemmin käyttänyt heidän nimiään aikaisemmissa jutuissa ja Google on nuuskinut ne läpi. Nyt päätin kuitenkin olla mainitsematta näitä, jotta ihmiset voisivat oikeasti löytää helpommin tietoa heistä.

Muita hakusanoja, mitä pistää silmään on RSS, josta löytyykin lyhyt kuvaus pnuk.netin RSS -tiedoston XSL -versiossa, joka toimii ainakin tuoreissa Mozilla -johdannaisissa selaimissa ja Internet Explorerin uusimmassa versiossa. Milläköhän nimellä tuota pitäis kutsua kun se on tyylitetty XML -tiedosto.

Sitten on tietty haettu suomalaisia blogeja, tatuointeja ja lävistyksiä. Toivottavasti linkit auttavat löytämään jotain. Muutama muukin hakusana on listalla, yhteensä reilu 400 vaihtoehtoa löysin. Tietty voisin laittaa robotit kuriin, kuten Pikseli.biz neuvoo, mutta oon liian laiska. Someday… never comes.

[EDIT] pirun kirotsuhäiröt [/EDIT]