Oranssia

Tämmöinen välähti päähän eilen. Pientä säätöä vielä vaatii, mutta eiköhän tämä tästä. Testailtu ei ole pahemmin, vanhat IE:t kusee mitä todennäköisemmin täysin ja tuoreinkin tekee sitä jonkin verran perinteisesti.

Otin viime viikolla Shaun Inmanin ShortStatin käyttöön ja olen säätänyt sitä mieleisekseni. Nyt saa vähän tarkempia tilastoja selaimista ja käyttöjärjestelmistä. Tein myös pari funktiota, joilla saisi tilastoja myös tänne sivulle.

Koska olen jättänyt tilastojen teot viime kuukausina väliin, tässä vois hieman tarkastella viikon ajalta jotain. Sivulatauksia reilut 3300 ja yksittäisiä IP-osoitteita yli 650. Tämä ei laske kotoa eikä töistä tulevia, jolloinka selaintilastojen valehtelukin jää vähemmäksi.

Selaimista IE johtaa 54 prosentilla ja Firefox hyvänä kakkosena 31 prosentilla. Seuraavina tulevat suhteellisen tasoissa Opera, Mozilla ja Safari muutamilla prosenteillaan. Käyttöjärjestelmissä ollaan aika Windows-painoitteisia. XP johtaa yli 50 prosentilla, sitten tulee 2k ja 98. OS X pääsee listalle neljännelle sijalle kuudella prosentilla. Nämä tilastot lasketaan sitten yksittäisten IP-osoitteiden mukaan, ei sivulatausten.

Hakusanoina on käytetty seuraavia:

Listalta löytyy tietysti vielä isopovinen Baywatch-näyttelijätär, mutta jätettäköön hänen nimensä mainitsematta tälläkin kertaa. Myös raidetangon kuvia on etsitty, mutta niitä todennäköisesti täältä ei löydä.

Tällaista tällä kertaa, seuraavalla kerralla voisin palata viikonloppuun ja Jyväskylän reissuun.

8 Replies to “Oranssia”

  1. On se nätti (ja simppeli). Tekisit joskus jotain paskaakin, ettei ihan pelkäksi selkääntaputteluksi mene. ;)

  2. Mm, yhtäkkiä rupesi tekemään mieli appelsiinimehua…:)

  3. Täähän on raisu. :)

  4. Ohoh, onpa mainion näköinen leiska. Big up!

  5. Näppärähän se tämäkin! Vaihdat perhana useammin leiskaa kuin minä kalsareita! :-)

  6. Ja niin.. Itselläkin tuo shortstat käytössä. Mainio härpäke pikavilkaisuun…

  7. Sannuli

    juu, tää näyttää kivalta leiskalta… vähä erilainen

  8. Tyylikästä jälkeä jälleen kerran. Taidan itsekkin katsoa mihin kaikkeen tuo ShortStat kykenee.

Kommentit on suljettu.