Ostoksilla

Kävinpäs päivällä keskustassa ostoksilla, ensin suuntasin Musiikki Kullakseen ja kävin hakemassa viimeinkin liput Provinssirockiin. Ensin soitin Äxään ja kyselin lippuja, vastaukseksi tuli eioota ja säikähdin, että saanko mä taas metsästää lippuja viimeiseen asti ja mennä jollain päivälipulla alueelle. Onneksi he ilmoittivat kuitenkin, etteivät myy lippuja tänä vuonna ja soitin Kullakseen, jossa niitä sitten olikin.

72 euroa köyhempänä menin sitten käymään kahvilla ja esittelemässä lippua Verkkoasemalla. Samalla porukalla kuin viime vuonna ja edellisenäkin vuonna ollaan lähdössä matkalle. Saas nähdä millainen reissu tällä kertaa tulee. Toivottavasti on ainakin lämpimämpää. Bändilistakin näyttää hyvältä, on niin punkkia kuin kovempaa rokkiakin. Punkkia ei tosin pahemmin muita kuin Distillers ja Disco Ensemble, mutta Testament, Exodus ja Mesbuggah korvaa puutteen. Onhan siellä paljon muitakin hyviä ja listat saattavat vielä muuttuakin.

Pyörähdin myös Työmaalla ja sieltä sitten suuntasin kirjakauppaan, josta mukaan tarttui Legioonalainen Peters ja ”Please Kill Me”. Opus punkin esihistoriasta. Vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta, vaikka vasta prologin olen saanut luettua.

Mutta tosiaan, Provinssiin suunnataan tänäkin vuonna.

3 Replies to “Ostoksilla”

 1. Eki

  Festariauto on jo melkein kunnossa. Pitää vielä vaihtaa laturin tasasuuntaajan diodi ja pakoputki. Tai ehkäpä otan vanhan pakarin vain irti ja hitsailen sen ehjäksi, notta melutaso pysyisi kohtuullisena. Tarkoitushan on taas ottaa matkamusaksi retkulaisten kasarikasetteja – WASP, Kiss ja AC/DC käy oikein hyvin.

  Provinssiretkelle on siis tähän mennessä (sitovasti?) ilmottautunut Pnuk, Jere, minä (Eki), Jari ja Matti. Mukaan saattaa tulla myös yksi nainen!!! Mutta varmaa se ei vielä ole. Selitin hänelle, että samat hitleröintisäännöt koskevat häntä siinä missä meitä muitakin.

  Hitleröintitussini spriin olen jo vaihtanut ja hankkinut hiukan pohjarusketusta, notta hitleröinneistä ei jäisi kovin pahoja negatiivirusketuksia. Tehkää te muut retkulaiset samoin, jotta vältytte Jarin kovalta kohtalolta viime vuoden tapaan (kädessähän luki negaruskiksena pitkään `Britney on Jumala´ – ja se poikahan ei pahemmin ruskettunut loppukesän aikana – heh).

 2. Jari

  Parempi Britney kuin Anssi Kela. ;) puuh, vielä reilu kuukausi piinaavaa odotusta. yritän kestää.

 3. Eki

  Tarja on lähdössä mukaan retkelle, joten auto on nyt täynnä. Ellei sitten sikaosastolle tehdä jotenkin tilaa ottamalla retkelle mukaan muutama essentiaalinen substanssi vähemmän…

  HUOM! Pojat: lupasin Tarjalle, että ei sitten mitään Tammismaista temmellystä ts. holtitonta perseen puristelua jne. Voitte olla omia ihtiänne – ei huolta siis.

Kommentit on suljettu.